Bucătarii celor care participă la deliciile ale mediteraneene vor găti pentru cei care vor dori să le mănînce o gamă largă de preparate din fructe de mare. qdică chestii de genul creveți, scoici, calamar, caracatiță, pui de baltă, homari, rapane și probabil alte chestii.
Programul zilnic va fi între orele 11 și 19:30 și vei avea prilejul să mănînci inclusiv baclavale turcești adică dulciuri precum baclava nuca, fistic, visine, ciocolată și rahat turcesc.
Personal prefer să mănînc fructele de mare pe altă cale (cît mai direct cumpărate de la pescari și gătite acasă) iar dulciurile mai bine le iau direct în Turcia sau le comand prin internet de acolo. Oricum nu mănînc prea multe dulciuri, doar în cantități reduse. dar tu ești liber să te duci să le încerci dacă ai suficienți bani să le comanzi de acolo (oamenii care ți le vînd trebuie să plătească o grămadă de chestii și vor și bani pentru acasă).