- Currency: EUR

Pauza de vară a anului 2017 s-a terminat (odată cu vacanța și concediile), iar CoderDojo Oradea își reia activitatea: mîine (16 septembrie) se va aduna doar grupa de Unity, iar săptămîna viitoare (sîmbătă, 23 septembrie) li se vor alătura și restul grupelor.
Sezonul de sesiuni CoderDojo Oradea 2016 / 2017 se apropie încetișor de final: concursul internațional Coolest Projects va avea loc în 17 iunie 2017 la Dublin, iar după aceea va urma pauza din timpul vacanței de vară.
Însă pînă atunci te așteaptă un eveniment interesant: sîmbătă, 10 iunie 2017, începînd de la ora 9, va avea loc Gala proiectelor CoderDojo Oradea în amfiteatrul Universității Creștine Partium unde copiii își vor prezenta proiectele la care au lucrat în ultimele luni.
Începând cu data de 28 ianuarie CoderDojo Oradea organizează cursuri cu grupe noi în cadrul atelierelor. Dacă dorești să îți înscrii copilul / copiii la unul din ateliere completează pînă în 27 ianuarie formularul Google de aici.
După o lună și jumătate de pauză pe motiv de vacanță și concedii CoderDojo Oradea își reia activitatea în 17 septembrie. Adică peste o săptămînă. Orele și locul rămîn aceleași: în fiecare sîmbătă între 11 și 14 la Oradea Trade Center.
Pe de altă parte, este important de menționat două evenimente care vor fi organizate de Astroclubul Meridian 0 la sfîrșitul săptămînii viitoare la cetatea Oradea cu prilejul aniversării unui deceniu de existență: vineri seara va avea loc evenimentul Astro joc, artă și observații, iar a doua zi va avea un simpozion ce-l va avea ca invitate de onoare pe dr. ing. cosmonaut Dumitru-Dorin Prunariu. Intrarea va fi liberă la ambele evenimente: vineri începînd de la ora 16 CoderDojo Oradea și FunBots vă așteaptă în muzeul cetății Oradea cu o sesiune de programare în Scratch și robotică, iar sîmbătă vă recomandăm să veniți cu mic și mare.
S-ar putea să fi auzit deja de comunitatea CoderDojo (a ajuns deja o comunitate globală, cu mai multe cluburi și în România), dar nu strică niciodată cîteva informații suplimentare și o aducere aminte că e nevoie mereu de programatori. Iar copilul tău poate face ceva plăcut care îi va folosi în viitorul nu foarte îndepărtat și va înțelege mai bine funcționarea dispozitivelor mobile din jurul nostru.
Pe de o parte: copiii sînt inițiați în limbajele de programare și gîndirea logică din spatele lor și apoi învață să programeze. Pe de altă parte, dacă știi deja programare și vrei să devii mentor (adică să îi înveți și pe alții asta) ești binevenit. Avem nevoie inclusiv de organizatori, care să ajute la, știi tu, chestii de organizare. Adică orice altceva în afară de programare.Activitatea este pe doar bază de voluntariat, iar dacă ai de ”pierdut” într-un mod util și plăcut trei ore în fiecare sîmbătă (între orele 11 și 14 la Oradea Trade Center) ești binevenit / binevenită oricînd. Săptămîna asta vom face pauză pe motiv de 1 mai și de paște creștin ortodox, dar de săptămîna viitoare vom fi în fiecare sîmbătă acolo.
Vino și practică Kendo (Calea Sabiei) la CS Ronin-Do Oradea. Arta marțială japoneză a fost inspirată din modul de luptă al samurailor și se practică în siguranță folosind o sabie din bambus și o armură dedicată.
Realizăm site-uri web, dezvoltăm aplicații web și soluții e-commerce complete. De asemenea, dezvoltăm aplicații pentru dispozitivele mobile de sine stătătoare sau care extind aplicațiile web ori magazinele online.
Aplicații Android realizate de Supravirtual. Military Strategists, Viața și opera lui Mihai Eminescu și Știri și evenimente România sînt cîteva dintre ele.
Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniul IT care să te ajute, dezvolt extensii Joomla!, aplicații pentru mobil și desktop și ofer consultanță pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.
Nu mai sînt pe pe Fiverr pentru că platforma este o prostie protejîndu-și clienții care fac chestii stupide doar pentru banii lor ignorînd că-și fac proprii bani pe seama noastră, a dezvoltatorilor web și a programatorilor. Mă găsești aici și solicită o evaluare a proiectului pe care-l ai de gînd să-l faci. Am nevoie de evaluarea aia pentru a afla toate detaliile, pentru a menționa zilele necesare pentru operație și prețul corect. De exemplu, crearea unei pagini web de la zero este cam 100 de euro dar dacă ceri mai multe lucruri de făcut s-ar putea să fie nevoie de mai mult timp pentru proiect.