Componenta și plugin JEmbedAll - Joomla Embed All

 Este o componentă a cărei elemente au fost dezvoltate și întreținute de-a lungul cîtorva ani, dar au fost reunite sub această formă de-abia în primele luni ale anului 2015. Nu poate integra spiritul Zen în site-ul tău Joomla, dar e deja la jumătatea drumului în direcția respectivă: JEmbedAll reprezintă o componentă și un plugin Joomla, o unealtă eficientă prin care poți să integrezi înregistrări video (de pe YouTube, Google, Vimeo, Metacafe, Veoh, Dailymotion și altele), documente, imagini și formulare Google folosite pentru chestionare. Poți să integrezi imagini și video de pe Facebook, pagini Facebook, documente de pe Prezi și Scribd. Permite integrarea pe site a formularelor condiționale și a protocolului Open Graph. Află ce este nou la versiunea 1.3.

Singura condiție este ca fișierele respective să fie online, găzduite undeva pe site-urile dedicate. Documentele pot fi Portable Document Format (PDFs), de tipul Word, Power Point, SpreadSheets și orice alt tip de document recunoscut de Google Docs. Nu este obligatoriu ca URL-ul (calea spre documente) să fie de genul docs.google.com (dar asta merge perfect), componenta interacționează bine și cu alte site-uri dar trebuie să introduci calea completă (http://nume_site/...).

Poți să definești și să integrezi în site-ul tău orice număr de prezentări culisante de imagini (image slider) ce folosesc jQuery, poți să definești și să utilizezi oricîte pop-uri (deși doar unul poate fi activ la un moment dat), poți să integrezi hărțile și direcțiile Google (Google maps și Google direction). Poți să definești mai multe pachete de fișiere (fiecare dintre ele pot conține orice număr de fișiere) pe care vizitatorii pot să le descarce pe bani (plata prin Paypal este integrată!).

Poți să integrezi în site-ul tău căutări avansate a utilizatorilor Community Builder (componenta funcționează cu toate versiunile CB) și poți să-i oferi fiecărui utilizator cîteva unelte eficiente: ei pot să salveze formularele de căutare și rezultatele căutărilor, pot să integreze în site rezultatul căutărilor ca liste de utilizatori, pot folosi confidențialitatea CB - o unealtă care restricționează accesul la anumite cîmpuri sau chiar anumiți utilizatori în cadrul căutărilor.

Poți să integrezi în site pagini de Facebook, mesaje, video și imagini de pe rețeaua de socializare (depinde de confidențialitatea Facebook - în multe situații toate elementele astea trebuie să fie publice pentru a le vedea), dar poți să integrezi și anumite plugin-uri precum activitatea, comentariile, facepile, likebox și recomandările.

Poți să afli mai multe detalii despre fiecare funcție pe site-ul de prezentare a componentei: manualul de utilizare JEmbedAll este online. Pentru moment ar trebui să știi că există o listă întreagă de șiruri predefinite care, introduse pe site, sînt înlocuite de codul HTML generat de component. De exemplu [pdf = http://path-to-the-file] introduce un fișier PDF, în loc de [youtube = http://www.youtube.com/watch?v=k7saIz2m0Ps] pe site îți va apare filmulețul de pe YouTube, și așa mai departe: [lightbox = http://path-to-the-file] va arăta o imagine cu LightBox pop-up, jqslider pentru a introduce un jQuery slider, etc, etc. Poți modifica după dorință aceste șiruri cu orice îți este mai ușor. Vei găsi niște cod CSS atașat fiecărui șir (componenta vine cu o listă de stiluri CSS predefinite) care îți permiți să modifici aspectul rezultatului final pentru a fi integrat mai bine în aspectul site-ului tău Joomla.

Rolul componentei este de a administra aceste șiruri și de a configura fiecare detaliu de care ai nevoie pentru a integra codul pe site folosind plugin-ul.

 

How to configure & embed conditional forms into your Joomla site

How to configure Open Graph protocol into your Joomla site

How to configure & embed Download files into your Joomla site

How to configure & embed Paypal payments into your Joomla site

How to embed a Community Builder customized users list into your Joomla site

How to embed a Community Builder advanced search in your Joomla site: cbsearch & cbform & cbtools

How to embed a Community Builder advanced search into your Joomla site: cbresults

How to embed a Community Builder advanced search into your Joomla site: cbform

How to embed a Community Builder advanced search into your Joomla site: cbsearch

How to configure the Community Builder advanced search in Joomla administration section

How to embed an image with lightbox into your Joomla site

How to configure the pop-ups for your Joomla site

Another jQuery image slider example embedded into a Joomla site

How to embed jQuery image slider into your Joomla site

How to embed Google directions into your Joomla site

How to configure & embed Google maps into your Joomla site

How to embed texts and custom HTML into your Joomla site

How to embed Prezi presentations into your Joomla site

How to embed online documents into your Joomla site

How to embed Veoh video into your Joomla site

How to embed Metacafe video into your Joomla site

How to embed Dailymotion video into your Joomla site

How to embed Scribd documents into your Joomla site

How to embed Facebook page into your Joomla site: Supravirtual

How to embed rating stars into your Joomla site

How to embed Facebook page into your Joomla site: Doctor Who

How to embed Facebook plugins into your Joomla site

How to embed Facebook videos and photos into your Joomla site

How to embed Vimeo video into your Joomla site

How to embed YouTube video into your Joomla site