Ochelarii inteligenți dynaEdge AR realizați de Toshiba sînt destinați celor care sînt în mijlocul unei activități ce le ține mîinile ocupate, dar au nevoie de niște informații suplimentare: calculatorul de buzunar atașat ochelarilor de afișează pe lentile imaginile necesare.

Dispozitivul arată destul de bine, dar parcă e un pic prea voluminos pentru gusturile mele. Pentru 1899 de dolari aș prefera ceva mai discret, ceva mai integrat în rama ochelarilor și ar putea interacționa mai degrabă cu un smartphone (sau eventual o tabletă) și aplicațiile instalate pe el în loc să folosească un calculator suplimentar pe care trebuie să-l porți cu tine.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Ochelari Toshiba pentru realitatea îmbunătățită - Dan-Marius Sabău - Tehnologie: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.