Ocolul Pămîntului în 40 de zile de Jules Verne a cam făcut valuri în perioada aia, acum un secol-jumate, pentru că era o călătorie nu tocmai la îndemînă. Acum ocolul Terrei în cîteva zile (ce variază de vitezele avioanelor și numărul escalelor) nu e mare lucru.

O călătorie pînă la planeta Marte durează cîteva luni, un număr ce variază în funcție de distanța dintre cele două planete. O călătorie de 40 de zile pînă acolo nu e tocmai la îndemînă, dar se lucrează la motoare capabile de asemenea performanțe. Probabil nu vom apuca să le vedem prea des în acțiune (făcînd ocolul sistemului solar în 4 luni), dar măcar putem face pariuri legate de succesul lor.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
De la Pămînt la Marte în 40 de zile - Dan-Marius Sabău - Tehnologie: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.