A se folosi cu multă grijă: cei de la Google se laudă că asistentul ăsta poate face mai mult de 1 milion de lucruri diferite.

Iar dacă ajungi să te bazezi doar pe el s-ar putea să uiți cum se fac chestii elementare din viața de zi cu zi. Pentru moment poți afla mai multe informații despre el pe Assistant.google.com.

Asistentul îmbunătățit este unul dintre serviciile cu cae Alphabet a ieșit la înaintare zilele astea. Alt serviciu este plata unificată prin Google Pay pentru diverse servicii și obiecte de pe internet (din magazinul Google și de pe diverse magazine online dornice să implementeze acest sistem).

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Acțiunile asistentului Google - Dan-Marius Sabău - Tehnologie: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.