Nu pot spune că nu-s pățit cu așa ceva: în ultimii cîțiva ani am reușit să înec două telefoane în vasul de la toaletă (prima oară imediat după ce l-am folosit), iar unui telefon nu-i place deloc cafeaua (nici măcar dacă e udat cu ea). Tu ce-ai face în cazul unui telefon ud?

E destul de clar că trebuie să-l oprești și să-l usuci cît mai repede, iar înregistrarea alăturată îți spune și de ce. Unii spun că îngroparea lui în orez cîteva zile ar face treaba, dar încă n-am încercat așa ceva. Chiar dacă unii spun că ar avea efecte mai bune decît să-ți usuci telefonul cu ajutorul unui uscător de păr.

Dar orezul nu este singurul material absorbant al apei pe care-l poți folosi: dioxidul de siliciu e deja folosit în acest sens (chiar dacă nu îl găsești prin cutia smartphone-ului cu mesajul ”a se folosi în caz de umezeală accentuată”). Dar nici măcar asta nu îți oferă o garanție absolută, mai bine ai folosi un telefon care e deja protejat împotriva umezelii din pahar sau vasul de la baie).

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Ce poți să faci cu un telefon ud? - Dan-Marius Sabău - Tehnologie: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.