Nu e nevoie să folosești monezile virtuale ca să fii atent la ce spune Don Tapscott, nu e nevoie nici măcar să le consideri ca fiind un mod de plată veritabil

Dar este o perspectivă ce-ar trebui luată în seamă măcar cele 18 minute cît durează discursul de la una dintre edițiile TED de anul trecut: unii consideră blockchain-ul ca fiind a doua generație a internetului și consideră că are potențialul de a transforma banii, afacerile, guvernele și societatea. Cu condiția să treacă de neîncrederea majorității oamenilor, iar monezile virtuale să fie folosite de tot mai mulți oameni.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Blockchain și modul în care schimbă banii și afacerile - Dan-Marius Sabău - Tehnologie: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.