Unealta CRISP (cu ajutorul căreia este editat ADN-ului) e deja considerată una dintre cele mai mari invenții ale secolului XXI, iar co-creatoarea ei, Jennifer Doudna, are deja cîteva idei grandioase despre cum poate fi folosită: readucerea la viață a unor specii dispărute și crearea (inventarea) unor specii noi.

A doua idee ar însemna că evoluția poate continua cu pași mult mai rapizi și într-un mod mai controlat ca pînă acum. Potențialul există, mai rămîne doar folosit în direcția potrivită - tehnologia ar putea fi la fel de ușor folosită pentru a distruge sau a schimba viața de pe această planetă.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Evoluția pe repede înainte - Dan-Marius Sabău - Tehnologie: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.