Pasul a fost deja făcut (înregistrarea are deja un an vechime), tehnologia revoluționară de modificare a genelor umană (CRISPR-Cas9) a scăpat în lume.

Dacă nu ai auzit încă de ”bebelușii de firmă”, cu un cod genetic programat după dorință nu este o problemă, cu siguranță o să auzi de așa ceva în următorii ani. Nici bolile genetice nu au fost încă eliminate (dacă ar fi fost așa partidul roșu n-ar fi ajuns la putere duminica trecută), dar cel puțin o parte dintre ele vor dispare în următorii ani.

Probabil că oamenii au acceptat îndemnul geneticienei Jennifer Doudna (unul din inventatorii tehnologiei) de a opri momentan studiile pentru a discuta implicațiile etice ale utilizării acestui nou instrument genetic și încă deliberează eventualele acțiuni viitoare.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Editarea ADN-ului cu ajutorul CRISPR - Dan-Marius Sabău - Tehnologie: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.