Comercializat pentru prima oară în 1953 (pe vremea aia nu era atît de scump ca acum), Rolex Submariner este dedicat scufundătorilor și este rezistent la șocuri și variații de temperatură.

Ceasornicarul profesionist Tony Williams a demontat un Submariner pentru a demonstra complexitatea lui Rolex calibre 3135, arătînd cum poate fi făcut bucăți apoi reasamblat mecanismul de auto-înfășurare dezvoltat și produs de Rolex.

Dacă ai de gînd vreodată să te plîngi că anumite ceasuri sînt mult prea scumpe (adică mai mult decît îți permiți sau mai mult decît crezi că merită să dai pe ele) adu-ți aminte de înregistrarea alăturată.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Ceasuri: Rolex Submariner - Dan-Marius Sabău - Tehnologie: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.