Cu tot amuzamentul de rigoare (nu prea văd cum ai putea rămîne serios urmărind așa ceva), încă mai am unele dubii că realitatea asta virtuală e pe bune sau că va avea succesul dorit - pur și simplu nu-i prea văd pe oameni alegînd în număr mare să se dea cu bicicleta în timp ce o parte a atenției le este îndreptată spre un joc. În mod normal acțiunile astea se cam exclud - atunci cînd preferi sportul sau mișcarea în aer liber nu prea ai nevoie de stimuli suplimentari pentru a face totul foarte interesant.

Oricum, dacă te interesează să afli mai multe despre aplicația asta pentru Oculus Rift, le găsești pe site-ul lor: Virzoom.com. Bicicleta staționară este dotată cu sisteme de monitorizare a funcțiilor vitale și de control a funcțiilor realității virtuale. Teoretic ar trebui să alunge plictiseala în timp ce arzi niște calorii suplimentare și, eventual, mai dai jos niște grăsime suplimentară. Totul pentru 250 de dolari americani + transportul.

Pentru că deja se prevede că va fi un an foarte plin, iar dacă va fi măcar la fel de bun ca anul care tocmai s-a terminat s-ar putea ca următorul revelion să mă prindă într-o vacanță pe mările și oceanele lumii, pe lungul drum înapoi spre casă.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 0
PoorBest  
Realitatea virtuală VirZoom - Dan-Marius Sabău - Tehnologie: 0 out of 5 based on 0 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.