Cîtorva mii de românil le place să facă plimbări lungi odată cu căderea frigului, dar nu poți să-i condamni pentru asta: au motive întemeiate să se încălzească împreună protestînd împotriva tîmpiților pe care alți români i-au ales să le guverneze țara. Toamna asta PSD-ul reușește să scoată din nou oamenii în stradă: s-au anunțat proteste în mai multe orașe din țară pentru sfîrșltul acestei săptămîni, adică dumincă, 05 noiembrie, iar orele și chemarea la protest diferă în funcție de oraș.

Motivele sînt deja cunoscute, iar dacă (cumva, accidental și din greșeală) ai picat din cer acum 10 minute și nu le cunoști deja te poți informa accesînd link-urile de mai jos.

Dacă am omis vreun protest lasă informațiile necesare într-un comentariu.

Nu pot adăuga decît un singur buton prin care poți să-ți introduci evenimentul în calendar, așa că am completat cu informațiile protestului din Oradea, e cel la care mă voi duce. Pentru restul te poți alătura pe Facebook.

Sursa imaginii aici.

Comentarii   

Oli
0 # MioriticOli 05-11-2017 02:41
Oradea se implică ! Fără incompetenți în instituțiile Statului Român !
Răspunde | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Proteste în mai multe orașe din țară la sfîrșitul săptămînii - Dan-Marius Sabău - Stiri: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.