Clima se schimbă (influențată în mare parte și de oameni), iar efectele acestui proces se văd peste tot în jurul nostru: gheața din zonele arctice și din ghețarii de la mare înălțime se topește, surplusul de apă duce la instabilitate atmosferică crescută, nivelul mărilor și oceanelor de pe glob crește.

Partea cea mai proastă, dar nu tocmai imprevizibilă, este că acest nivel crește într-un ritm accelerat, pe măsură ce gheața eliberează tot mai multă apă. Studiul realizat cu ajutorul sateliților NASA și a agenției europene s-a întins pe 25 de ani. Dacă ritmul creștere continuă la nivelul actual nivelul mărilor și oceanelor va crește cu 65 de cm pînă în anul 2100. Poate nu pare mult, e mai puțin de 1 metru, dar e suficient pentru a produce probleme semnificative orașelor de pe coastă.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Nivelul mărilor și oceanelor crește accelerat - Dan-Marius Sabău - Stiinta: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.