Lumea spune că sîntem doar ”praf de stele”, că substanțele și moleculele din care sînt creați s-au format în interiorul stelelor la sfîrșitul vieților lor doar pentru a fi împrăștiați în momentul cîte unei explozii magnifice. Însă atîta vreme cît nu cunoști detaliile din spatele acestei idei, expresia rămîne doar ceva frumos, bun de decorat peretele sufrageriei.

Știai că ai aur în creier? Nu e suficient de mult pentru a începe să sapi canale prin materia cenușie sperînd că te vei îmbogăți, sînt doar cîțiva atomi de aur în interiorul fiecărui neuron din creier. Suficienți cît să îți mențină neuronii încărcați electronic și pe tine funcționînd, insuficient pentru a face bijuterii din ei. Dacă ți-am atras deja atenția s-ar putea să fii ceva mai interesat de ceea ce-ți spune Michelle Thaller, director asistent în știința comunicării la NASA, care adaugă un strat de astronomie peste neuroștiința obișnuită.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Neuroștiință versus astronomie - Dan-Marius Sabău - Stiinta: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.