Cîteva predicții despre viitorul nu foarte îndepărtat al Pămîntului. 250 de milioane de ani poate părea mult, dar planeta e pe aici de vreo 4 miliarde și jumătate, așa că un sfert de miliard nu e nu număr chiar atît de mare.

Chiar și așa, fața planetei va fi de nerecunoscut: plăcile tectonice vor muta continentele într-o altă poziție, rupînd sau unind suprafețele de pămînt de acum, atmosfera va fi diferită, iar condițiile de mediu altele (probabil). Indiferent de activitatea umană și de tentativele mai mult sau mai puțin reușite ale oamenilor de a ucide tot ce nu le convine, organismele ce vor trăi în biosferă în acea zi frumoasă de noiembrie, peste exact 250 de miliarde de ani, vor fi foarte diferite de cele de acum.

Iar dacă ai călătorit deja prin timp pînă în acea perioadă și înapoi și ai informații ceva mai clare despre acel an fă-le publice.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Terra peste 250 de milioane de ani - Dan-Marius Sabău - Stiinta: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.