Fizicienii sînt oameni ciudați. Nu neaparat într-un mod negativ sau rău, dar sînt niște ciudați care cred că sînt cei mai importanți oameni din lume pentru că cercetează niște fenomene care au loc peste tot în jurul nostru, în fiecare zi, de cînd există cerurile și pămîntul. Și nici nu-i prea poți să-i contrazici pe marginea subiectului ăsta (poate doar dacă ești chimist și susții același lucru).

Dar fizicienii ăștia îți pot schimba un pic perspectiva asupra activităților cotidiene, sau cum să le faci mai bine pe motiv că înțelegi fenomenele ce au loc în spatele fiecare acțiuni. Ascultă-i, urmează-le sfaturile și nu te mai comporta orbește, așa cum fac majoritatea semenilor tăi.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Perspectiva fizicii în viața de zi cu zi - Dan-Marius Sabău - Stiinta: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.