Cineva spunea mai demult (dacă mai rețin corect expresia era atribuită lui Albert Einstein) că dacă nu-i poți explica ceva unui copil de 6 ani nici tu nu înțelegi acel ceva (oricare ar fi domeniul).

Un corolar al acelei axiome este faptul că poți preda știința explicînd științific elemente comune, obișnuite, cunoscute de toată lumea. Evident, unii nu te vor crede (pentru că religia și / sau inteligența nu le permite asta), dar oamenii suficient de raționali care vor rămîne să te asculte vor și înțelege explicațiile respective. Chiar și atunci cînd nu ești Neil deGrasse Tyson ca să i le explici.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Cum poți preda știința - Dan-Marius Sabău - Stiinta: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.