Fotbal

Fotbal: Bosnia-Romania 2-1

Dacă nu mi-ar fi spus niște prieteni că este meci de fotbal în seara asta și că începe cam pe la ora 20 cu siguranță că ar fi trecut absolut neobservat pentru mine. Mă uit foarte rar la meciurile astea, mai mult cînd joacă echipa Romăniei, pentru că

Steaua, fotbalul si antrenorii

Nu pot spune că mă pasionează fotbalul... mai joc din ocazional, atunci cînd am ocazia, mă mai uit la meciurile naționale sau la vreun eveniment extraordinar (de obicei cănd nu am ceva mai bun de făcut), dar chiar și eu aud că echipa Steaua își schimbă antrenorii aproape la fel de des ca și eu ciorapii.  Fotbal

Fotbalul romanesc: miuta sau performanta

Subiectul de la Romănia în Direct de pe EuropaFm (îl găsiți pe forum aici) m-a făcut să mă gîndesc un pic la fotbalul romănesc de acum în perspectiva meciului de fotbal de mîine între Romănia și Franța. Răspunsul meu de ac

Caracatita loveste din nou: Spania e campioana mondiala. La fotbal. In 2010.

Caracatița lovește din nou: Spania e campioană mondială. La fotbal. In 2010. Şi e pe bune. Dacă caracatița Paul nu decidea ca Spania să cîștige campionatul credeți că băgau ăia gol în ultimele minute ale prelungirilor?

La asta s-a redus fotbalul: caracatița decide, oamenii execută. \"\"

Finala campionatului mondial de fotbal 2010 in prelungiri

mda. Sperasem că azi este ultima zi de campionat mondial de fotbal în 2010, dar observ că acțiunea continuă cel puțin pînă mîine. Cele 90 de minute ale finalei disputată de Olanda și de Spania s-au terminat, scorul este de 0 la 0 și se intră în prelungiri.

Recunosc: finala asta a fost singurul meci (de fotbal) la care m-am ui

Finala campionatului mondial de fotbal 2010: Spania vs Olanda

Spania sau Olanda? Care echipa va cîștiga? Grea întrebare. Nu de alta, dar dacă apuc să mă uit la meciul ăsta el va fi primul meci de la campionatul mondial de fotbal din acest an la care mă uit. Nu am nici o preferință, din punctul meu de vedere oricare echipă poate cîștiga. Indiferența mea în ce privește acest campionat se extinde și la finala lui.

Dinamo-Steaua 2-0 in 17 martie 2010

Am tot auzit ieri pe la știri că se făcea mare tam-tam despre meciul dintre Dinamo și Steaua. Nu m-am uitat pentru că am avut treburi mult mai importante de făcut. Am aruncat o privire aici despre cursul jocului.

îmi poate spune cum a fost meciul ca spectacol? Iar au jucat ca niște bol

Romania - Israel 0-2, amical, martie 2010

Microbiștii știu deja că aseară a fost o întîlnire amicală a echipelor de fotbal naționale ale Romăniei și Israelului și că Romănia a pierdut cu 0-2 în fața Israelului. N-am stat să mă uit mai mult de cîteva minute, doar cît să văd cum primesc romănii primul gol. N-am stat să urmăresc mai mult pentru că n-am văzut decît două echipe aproape leșinate (scuze: adormite) pe terenul de fotbal, iar e

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.