Soferi timpiti

Șoferul, mașina și trenul

Cam asta înseamnă să fii, uneori, șofer în Ilfov, în zona Baloteşti-Dimieni: un tip a oprit mașina lîngă calea ferată ca să treacă trenul.

Tu unde stai la taclale după un accident?

Chestia asta mi-a adus aminte de o fază ceva mai veche, care s-a întîmplat acum cîțiva ani. O mai povestesc din cînd în cînd pe la prieteni sau cunoștințe, cînd se mai aduce vorba despre șoferii tîmpiți pe care-i avem pe drumuri

Graba si lipsa de respect fata de cei din trafic

Am pornit secțiunea șoferilor tîmpiți din cauza unui comportament care m-a deranjat la un moment dat. Dacă aș fi fost ceva mai atent în trafic (și aș fi înregistrat) această redactare a scenei observate în trafic în cursul zilei de azi nu ar fi al doilea articol din serie.

Ştiți unde e Universitatea din Oradea? Azi am fost pe acolo cu ceva treaba. N-are importanță ce anume, e re

BH 11 XAX

Că sînt nemulțumit de modul în care conduc unii tembeli pe drumurile noastre nu este o chestie deloc nouă... dar numai în seara asta m-am gîndit să deschid o categorie separată pentru ei și pentru tîmpeniile pe care le fac în trafic. Am mai scris despre asemenea cazuri pînă acum, dar numai ocazional... mă gîndesc să încep să-i "vînez" (adică să nu îi mai

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.