Alimentatie

Alimentatia, unul din secretele unei batrîneti fericite

Nu este deloc un secret că alimentația ne influențează la toate vîrstele, în toate perioadele vieții, indiferent de zona geografică în care ne aflăm, de obiceiurile civilizației din care facem parte, de ritmul cotidian. O alimentație dezechilibrată deschide calea apariției unui număr destul de mare de boli, inclusiv a banalei răceli atunci cînd sistemul imun

Carne versus insecte

Am auzit de o vreme că prin Asia se consumă insecte (adică pe post de mîncare) și că sînt atît hrănitoare (au multe proteine și minerale), cît și bune. Probabil voi ajunge să consum și eu așa ceva, măcar de test, dar poate că nu va fi nevoie să ajung tocmai în Asia pentru a face asta.

Unul dintre articolele de pe hotnews (poa

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.