Într-o lume destul de activă în care informațiile se derulează rapid în fața ochilor pauzele ocazionale și un somn de calitate devin esențiale.

Calitatea contează cel puțin la fel de mult ca și cantitatea cînd vine vorba de somn, iar lipsa ambelor aspecte are efecte negative asupra stării psihice, memoriei, sistemului imunitare, vieții sociale, etc.

Se spune că tehnologia poate ajuta o persoană să obțină un somn adînc, etapa cea mai potrivită pentru regenerarea organismului, pentru consolidarea memoriei și capacității de învățzare, dar și formarea personalității. Dan Gartenberg lucrează la o tehnică care să stimuleze somnul adînc (în timpu căruia creierul generează unde delta, specifice).

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Benefiile somnului de calitate - Dan-Marius Sabău - Sanatatea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.