Cam asta e valoarea PSD-ului

Din punctul meu de vedere valoarea unui partid este dată de două lucruri:

  • valoarea oamenilor pe care-i bagă înainte (la organizare, în posturile cheie, etc, promovarea partidului fiind pe ultimul loc și ăla dat cu îngăduință)
  • valoarea oamenilor pe care reușește să-i strîngă atunci cînd au nevoie de susțintere. Iar înregistrarea alăturată este foarte sugestivă, mai ales dacă perfomanțele negative dezastrul guvernării PSD din ultimii ani nu te-a lămurit deja.

Declarația lui Liviu Dragnea (Mulţi mi-aţi spus: Liviule, nu te lăsa! Mi-a mai zis cineva tot aici: Chiar dacă te arestează, să nu renunţi, că venim şi te scoatem de acolo.) a făcut deja înconjurul țării dar de-abia aseară (duminică seară) am văzut imagini de la mitingul PSD care a avut loc în Craiova vineri. Mai întîi pe Facebook apoi în înregistrarea alăturată. Nu m-am grăbit să le tratez, iar asta a avut avantaje: circul continuă și în cursul zilei de azi, atît doar că s-a mutat în fața Înalte Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) unde are loc ultima (sper) sau una dintre ultimele etape ale procesului lui Liviu Dragnea. Iar tipul și-a adus susținătorii cu el - scandalul continuă și jandarmii au fost nevoiți să intervină.

Teoretic vorbind și presupunînd că Dragnea primește condamnare cu executare, eu i-aș mai da vreo 6 sau 12 luni în plus pentru chestia asta și cea de vineri (că vin susținătorii să-l scoată). Pe motiv că a încercat să intimideze instanța. Însă-s doar un spectator la faza asta și nu judecător la ÎCCJ.