Rise Project: #Teleormanleaks și vînătorul roșu

Repetă după mine: vînătoarea nu este un sport! Din nou: vînătoare nu este un sport!

Dacă ție și familiei tale îi este foame, iar viețile voastre depinde de asta du-te și vînează. Dacă animalele îți invadează culturile și / sau îți amenință viața du-te și vînează. În asemenea situații vînătoarea nu doar este permis ci chiar încurajată (în cadrul reglementărilor legale).

Dar în condițiile în care ai o mulțime de opțiuni (acces la hypermarket și bani cît încape) mersul la vînătoare și împușcatul de animale care nu ți-au făcut nimic e doar o altă mizerie tipic umană. Nu, n-a inventat PSD-ul mizeria asta, n-au inventat-o nici măcar Nicolae Ceaușescu sau Ion Țiriac, dar la un moment sau altul au devenit cunoscuți pentru așa ceva.

N-aș putea spune care au fost cei mai rău, dar mizeriile PSD-ului sînt cele mai noi. Filmulețul a fost făcut public azi, informațiile vor apare curînd pe site-ul lor (în curînd vei putea fi la curent cu noile informații de acolo cu ajutorul unei aplicații grauite pentru dispozitivele mobile, smartphone și tabletă). Concluziile le poți trage și singur.