Dragnea și Dăncilă au oferit un spectacol grețos

Președintele Klaus Iohannis n-a greșit prea tare ieri numind guvernul Dragnea-Dăncilă ca fiind un accident al democrației românești, a greșit doar asupra gravității accidentului: democrația românească e accidentată de felul ei.

Vasilica ”ca și” Dăncilă ajunsă premier nu e doar un simplu accident întîmplat din motive ce scapă controlului oricărei persoane, e efectul cumulativ al mai multor accidente care și-au dat mîna de ne-am ales cu balega asta (nu, nu mă refer la prim ministru ca persoană, mă refer la ceea ce lasă ea în urmă).

Liviu Dragnea a ieșit ieri la contraatac, iar azi a scos-o pe Vasilica la înaintare, într-o conferință de presă în care au oferit amîndoi un spectacol grotesc (n-am, pentru moment, disponibilă înregistrarea, dar o voi adăuga atunci cînd va fi încărcată pe rețea). Asta în timp ce în Parlamentul European era adoptată rezoluția privind statul de drept în România - evident că a fost adoptată cu un vot covîrșitor împotriva guvernului României.

Concluzia? E mai mult decît clară... mafioții din PSD + ALDE trebuie să dispară de pe scena politică, luîndu-și guvernul cu ei.