Un sistem de educație falimentar

Performanțele școlare contează atunci cînd măsori un sistem de educație (iar numărul de analfabeți funcționali reduce considerabil valoarea vîrfurilor și aruncă totul într-o mediocritate absolută), dar și clădirile în care profesorii și elevii își derulează activitățile contează.

Mai ales atunci cînd le pică tavanul în cap și în prima zi de școală aproape patru mii de școli au nevoie de autorizație de securitate la incendiu.

Aproape patru mii de clădiri în care se desfășoară activități de învățămînt au nevoie de autorizație de securitate la incendiu, dintr-un total de 26.172 de clădiri, potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Din totalul clădirilor, 18.851 nu necesită o astfel de autorizație, „întrucît nu s-au efectuat modificări constructive sau au fost date în exploatare anterior introducerii obligației legale de obținere a autorizației de securitate la incendiu.”, se arată într-un comunicat de presă al IGSU.

Totuși, centralizarea informațiilor relevă faptul că pentru 3.892 clădiri este necesară obținerea autorizației de securitate la incendiu, iar pentru alte 495 de construcții a fost emis aviz de securitate la incendiu și nu a fost efectuată recepția la terminarea lucrărilor.

Sursa aici.

Aproape că aș propune închiderea sistemului de învățămînt public (e prea corupt și prea ineficient) și trecerea elevilor într-un sistem de învățămînt privat (din punct de vedere teoretic ar trebui să fie mai atent la performanțele elevilor și mai adaptat cerințelor practice ale societății).

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.