Referendum pentru modificarea Constituției prin septembrie-octombrie

În cursul zilei de ieri, după întrevederea cu premierul Irlandei, Liviu Dragnea a anunțat că va fi organizat un referendum în ultima duminică a lunii septembrie (adică 30.09.2018) sau începutul lunii octombrie, în prima duminică, pentru modificarea Constituției României pentru redefinirea familiei. 

Presupunînd că PSD-ul va mai fi încă la putere în perioada aia, iar că referendumul va fi organizat așa cum își dorește, eu n-o să mă duc să votez. Redefinirea familiei așa cum își dorește BOR-ul (vor să precizeze clar că familia este formată dintr-un bărbat şi o femeie) este o porcărie de două parale care n-are legătură cu realitatea: homosexualii nu vor dispare este noapte și vor continua să-și întemeieze familii, indiferent ce vrea biserica, doar că nu-și vor oficializa relațiile în România, așa cum n-au făcut-o nici pînă acum.

Singurul lucru care m-ar convinge, totuși, să particip la referendum este introducerea cîtorva întrebări bine formulate despre drepturile condamnaților (”penalilor”) de a avea funcții publice. Klaus Iohannis, se aude? Ai de gînd să pierzi și prilejul ăsta, așa cum ai pierdut multe altele?

Notă de subsol: în caz că nu m-ai citit pînă acum și nu știi, sînt heterosexual (adică iubesc femeile) și n-am nici o treabă cu ce fac homosexualii în dormitor (dacă-și întemeiază familii și-s fericiți așa e treaba lor, nu a mea).