Eduard Petrescu de la Ekostore, amenințări și șantaj

Data trecută cînd am primit mesaje publicitare nesolicitate de la Ekostore (cîteva mesaje pe zi, în fiecare zi) problema s-a rezolvat cu o reclamație de spam la mailchimp. Zilele trecute am început să primesc din nou email-uri nesolicitate de la ei, tot cîteva mesaje pe zi, pe mai multe adrese de mail. Tot fără să mă înscris vreodata pentru așa ceva.

O reclamație pe elasticemail.com, la serviciul de email pe care îl foloseau (la trecut) a rezolvat problema: contul a fost suspendat. Reacția lui Eduard Petrescu de la Ekostore a inclus două email-uri, cîteva amenințări și o încercare nereușită de șantaj.

Hai să zicem că primul mail ar fi oarecum în regulă, deși nu e deloc normal să te dezabonezi de la niște mesaje pe care nu le-ai cerut (iar legea spune că trebuie să le ceri). Dar următorul mesaj și mesajele primite pe Facebook (le găsești în imaginea din final) nu-s deloc în regulă. Pentru așa ceva (mesajele de pe FB) se poate face cu o oarecare ușurință o plîngere penală pentru amenințări și șantaj, deși s-ar putea să nu prea fie luat în seamă de procuror (oamenii se mai și ceartă, din cînd în cînd). Dar dacă poți dovedi că și-a pus în practică amenințările e cu totul altă poveste.

Dacă interacționezi cu cineva care se comportă astfel nu ezita să vorbești cu un avocat și, dacă e nevoie, fă-i o plîngere penală. Iar dacă Eduard Petrescu a mai comis vreo chestie din asta anunță-mă. Nu i-am făcut plîngere pentru mesajele de ieri (au avut efectul unei frecții la picior de lemn, adică neglijabil spre deloc), dar dacă ele se încadrează într-un tipar anume voi reevalua situația.

#1

Buna ziua,

Aveti optiunea de a va dezabona de ,a newslatterele noatre.

Am inteles ca va place sa fiti diabolic, nu aveti ce sa faceti toata ziua decat sa va pierdeti timp din viata(care altii si-ar dori sa-l aibe in locul dv) de a face reclamatii si plangeri.

Din acest motiv va multumim ca existati si ne faceti sa devenim mai buni.

Daca sunteti barbat, aveti numarul meu de telefon in semnatura si astept semn de la dv sa vorbim barbateste, nu ca fetele in spatele tastaturii!

#2

Din cate observam pe asa-zisul site de un nivel extrem de scazut al dv, sunteti o persoana fara prea mare cultura, educatie, sunteti un impatimit al jignirilor, frustrat care sta in fata calculatorului, zilnic.

Faptul ca ati facyut reclamatie la furnizorul de newslattere nu dovedeste decat ca cele scrise mai sus sunt adevarate, inclusiv cele scrise in mail-ul anterior.

In prima faza as putea sa va platesc cu aceeasi moneda:

1. in 30 de secunde v-as putea face o reclamatie de anvergura la toate institutiile abilitate ale statului.
2. v-as putea plati cu aceeasi moneda
3. v-as putea inchide permanent porcaria asta de site

Avand in vedere ca suntem in 2018 si am trecut de idiotenia si frustrarea pe care o aveti dv acum…am trecut de ea pe la varsta de 10 ani….va las dracului in pace sa muriti frustrat:)