De ce își ling cîinii penisul? Pentru că pot.

Întrebarea și răspunsul din titlu le știu de cîțiva ani buni, de cînd le-am citit în secțiunea de glume ale unei reviste vechi. Pe moment am rîs, chiar zgomotos, și-am rămas cu gluma asta în gînd doar pentru a vedea atitudinea aplicată (și) de oameni de fiecare dată cînd au ocazia. Ultimul exemplu este cel al secretarului general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, care s-a comportat acum vreo două zile în același mod ca cîinii menționați în titlu.

“Pentru că putem. Da, putem. PSD este ţinta predilectă a personajelor toxice care, împreună, unit, formează statatul paralel. Aceste persoane care folosesc autoritatea în care sunt numiţi - ilegal şi neconstituţional - bugetul, subalternii şi informaţiile pentru a face politică, pentru a stabili cine trăieşte şi cine moare, cine e arestat şi cine e liber”, a răspuns Codrin Ştefănescu, întrebat de Adevărul de ce le permite PSD celor cu probleme penale să facă parte din Guvern.

De asemenea, întrebat dacă modificarea Codurilor penale va continua, secretarul general al PSD a spus că acestea vor fi modificate "mult", iar dacă protestatarilor nu le convine, "să facă un partid unic, cu Kovesi preşedinte, prim-ministru şi împărat".

"Vor fi modificate Codurile Penale mult. În sens pozitiv. Societatea civilă este partea aia mare din România care ne-a votat şi ne-a dat această împuternicire. Cei de la #rezist, dacă vor să facă un partid unic, cu Kovesi preşedinte, prim-ministru şi împărat, trebuie să vină cu acest program în faţa românilor să-l voteze. Dacă românii vor o ţară cu #rezist, schimbăm şi steagul şi imnul cu #, iar noi ceilalţi ne aplecăm cu respect. Cât nu sunt votaţi şi au 5%, cu tot SRI-ul în spate, cu Coldea cu tot, nu poţi să vii să faci program şi să implementezi nişte idei pentru cealaltă mare majoritate care formează 50% sau 60% şi care a votat", a mai susţinut Codrin Ştefănescu.

Sursa Digi24.

Cînd un cîine însearcă să bage botul unde n-ar trebui (în vreo rană, de exemplu) i se pune un guler mare care-l împiedică să-și facă singur rău. Din păcate, chestia asta nu funcționează și-n cazul politicienilor, dar cîte un picior în fund dat la fiecare prostie funcționează ireproșabil.