PSD contra PSD, frate contra frate

Bine, bine, gigeii de la PSD nu-s tocmai frați de sînge, dar cînd e vorba să-și dea jos guvernele acționează exact ca o familie roșie, mare și unită împotriva oii negre care acționează împotriva tătucului cu rol de președinte. Frați de partid, frați la împărțitul banilor românilor, aproape aș spune ”frați mafioți” dacă aș avea dovezi în acest sens. În seara asta premierul Mihai Tudose și-a semnat demisia, dar nu va asigura interimatul pînă la alegerea unui nou prim ministru.

E al doilea guvern PSD picat în ultimele 13 luni, de cînd partidul roșu a cîștigat alegerile parlamentare din România cu o majoritate copleșitoare a cam 20% din cetățenii cu drept de vot, pentru simplul motiv că Liviu Dragnea face ce vrea pe moșia lui (exact ca-n epoca fanariotă). Aia care-o crede el că e: Teleorman, PSD, România...

Sorin Mihai Grindeanu, premier PSD picat de PSD prin vară, Mihai Tudose, premier PSD picat de PSD în seara asta, poate Mihai al treilea va rezista mai mult. Sau poate că lui Liviu nu îi place de Mihai, oricare ar fi el.