Cam asta-i România modernă: PSD-iștii îs în lumea lor, lucrînd la niște legi care îndeasă țara înapoi în evul mediu (din care tot încearcă să iasă, cu chiu cu vai, de vreo două sau trei decenii încoace), iar cîțiva gigei disperați după atenție se dau în spectacol într-un mod jalnic și gratuit.

Sau, cu alte cuvinte, Mălin Bot s-a dat auto-victimizat în fața sediului PSD de pe șoseaua Kiseleff, București: nu doar c-a fost ignorat cu nonșalanță de cei din interior, dar a fost luat pe sus de jandarmi, cu tot scandalul de rigoare. Nu pentru că s-ar fi simțit agresat, ci pentru camerele video din jur.

Nu-ți trebuie prea multă minte ca să provoci așa ceva, orice primată se poate certa aiurea și fără sens cu jandarmii, dar nu vei obține decît o brumă de compătimire din partea altor nevrotici care habar-n-au pe ce lume trăiesc.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Auto-victimizare gratuită, de ochii lumii - Dan-Marius Sabău - Romanisme: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.