Ekostore.ro face spam mizerabil

Aparent gigeii de la Ekostore țin cu tot dinadinsul să-mi ofere -50% reducere la încălțăminte. Nu m-am înscris în vreun loc să le primesc ofertele, nu le-am dat acordul să-mi trimită mesaje de promovare a produselor lor, dar numai în cursul zilei de azi am primit 10 mesaje de la ei (5 cu oferta asta și 5 cu prețuri) pe una dintre adresele de mail folosite în mod curent.

Sc Alfa Mind Group srl | RO36736556 | Firma platitoare de TVA
Punct de lucru | Soseua Fundeni | 204 | Sector 2 | Bucuresti

Dacă ai de-a face cu mizeria aia de companie spune-i te rog din partea mea să nu se mai ”joace” cu mailchimp-ul în halul ăsta că nu le face deloc bine.

Completare ulterioară: reacția la articolul ăsta a fost următoarea.

Ne scuzati pentru neplacerile create, va multumim pentru reclama gratis pe care o faceti companiei noastre si va invitam la sediul nostru din soseaua fundeni nr 204, sa ne revansam fata de dv si sa va oferim un cadou din partea noastra si poate gasim solutii pentru o posibila colaborare.

Multumesc!

Cu prietenie,

C.E.O. & Founder

www.EkoStore.ro

___________________________________________________

office: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

site: www.ekostore.ro

telephone: 0744.899.400

Dar mesajele au continuat să vină, de cîteva ori pe zi, în fiecare zi. Soluția la problemă a fost simplă: un raport de abuz la mailchimp (a inclus header-ul la unul dintre mesajele primite și o explicație a probleme). A durat cam o zi să-l proceseze, dar mesajele au dispărut.

Concluzia: dacă ai probleme cu spam-ul uită-te în sursa mesajului (adică la toate detaliile acestuia), iar dacă vezi în text MailChimp Mailer nu te sfii să folosești link-ul ce apare după X-Report-Abuse: Please report abuse for this campaign here.