Pentru cei interesați: dacă vă cere să-i faceți un site aveți grijă cum lucrați cu ea. Sau dacă lucrați cu ea. Eu am avut o experiență proastă cu femeia asta.

Știe cîteva ceva despre site-uri (cît să-și facă și să-și configureze un cont gratuit pe SimpleSite), dar în rest e cam habarnistă. Și mai mult: are tendința să facă tot cum vrea ea, fără să asculte sfaturile cuiva cu experiență. Vroia să-și schimbe site-ul acum cîteva săptămîni, dar nu am ajuns nicăieri cu el, oricît de multă răbdare am avut cu ea. Iar, pînă la urmă, conform femeii, nu aș fi făcut absolut nimic nou.

Dacă cumva ai de gînd să-i faci ceva, orice, cere-i banii înainte de a te apuca de treabă pentru că altfel s-ar putea să lucrezi degeaba.

Adresa de email pe care o folosește este gabryella <Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. iar profilul de fb e aici.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Gabriela Marcela Mesaros - Dan-Marius Sabău - Romanisme: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.