Romanisme

Guvernul pumnului în gură

Președintele Klaus Iohannis a refuzat numirea miniștrilor Transporturilor și Dezvoltării pe motive de legalitate, dar secretarul general al guvernului, Toni Greblă, vrea să insiste (să stăruie, zice el) pînă cînd președintele va fi obligat în final să accepte.

Azi a fost scandal prin parlament...

Zilele trecute PSD + ALDE au pierdut majoritatea în camera deputaților pe motiv că vreo 4 deputați au migrat la partidul lui Victoraș Ponta, iar UDMR și opoziția au încercat să profite de asta. Fiecare în stilul lui: UDMR a încercat să trimită la înaintare un proiect tîmpit de autonomie, PNL + USRl au încercat să îi dea jos de la conducere pe Liviu Dragnea și Florin ”altă întrebare” Iordache.

Alertă: epidemie de aberații PSD

Că-s unii prin PSD și ALDE care trăiesc în lumea lor proprie, complet ruptă de realitate, se știe de ceva vreme. Rădulescu, ”deputatul mitralieră”, Dăncilă, Tăriceanu sînt doar cîteva exemple, dar lista continuă cu multe altele. Dacă ar fi doar cîțiva n-ar fi nici un bai, dar parcă chestia aia s-a transformat într-o epidemie în ultimul timp.

Un prost și un copil care n-a trecut încă de adolescență

Foarte pe scurt, pentru cei ce-au fugit în munți zilele astea și încă n-au aflat încă noutățile ultimilor zile: PSD a schimbat niște miniștri, doar 6 au fost acceptați, 2 au fost refuzați de Klaus Iohannis.

Rise Project: #Teleormanleaks și vînătorul roșu

Repetă după mine: vînătoarea nu este un sport! Din nou: vînătoare nu este un sport!

Dacă ție și familiei tale îi este foame, iar viețile voastre depinde de asta du-te și vînează. Dacă animalele îți invadează culturile și / sau îți amenință viața du-te și vînează. În asemenea situații vînătoarea nu doar este permis ci chiar încurajată (în cadrul reglementărilor legale).

Guvernarea PSD descrisă printr-un singur gest

Gestul a fost arătat azi în parlament de către Florin Iordache ”altă întrebare” după o ”declarație de independență” a parlamentului.

Dragnea și Dăncilă au oferit un spectacol grețos

Președintele Klaus Iohannis n-a greșit prea tare ieri numind guvernul Dragnea-Dăncilă ca fiind un accident al democrației românești, a greșit doar asupra gravității accidentului: democrația românească e accidentată de felul ei.

Asta înseamnă să fii mafiot. Cazul Liviu Dragnea.

  • Mai întîi face scandal (prin intermediul avocatului) dînd în judecată Înalta Curte (parcă) pe motiv că nu-i convin cei 5 judecători ce trebuie să-i analizeze și să-i judece recursul.

Șmecherie de bișnițar de Teleorman

Legenda spune că un localnic din Teleorman ar fi găsit niște documente mai mult sau mai puțin compromițătoare (aș zice că-s foarte compromițătoare, dar ele vor trebui analizate măcar cîteva săptămîni de acum înainte pentru a afla adevărata lor valoare) pe un cîmp, într-o valiză.

Ideea de cvorum inhibă prezența la referendum

După ce cîteva a tăcut mîlc cîteva zile de la eșecul referendumului pentru schimbarea constituției (din motive întemeiate, spun unii) bișnițarul Liviu Dragnea a venit cu o idee originală, în același stil propriu obișnuit: ideea de cvorum diminuează sau chiar inhibă prezența la referendum.

Prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul, cazul Vasilica Dăncilă

Azi, 3 octombrie, în plenul Parlamentului European a avut loc o dezbatere pe tema statului de drept în țara noastră, la care a fost invitată şi premierul român Viorica Dăncilă.

Mizerie de referendum cpf

La cîte mizerii a făcut PSD-ul în ultimii 2 ani mă așteptam să continue în același stil absurd și nesimțit și cu ocazia referendumului pentru stabilirea căsătoriei între un bărbat și o femeie în constituția României. Și văd că, măcar acum, PSD-ul nu dezamăgește: întrebarea de la referendum va fi Sînteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament? Iar cei cîțiva gigei care se vor prezenta la referendum (pentru că vor fi cu siguranță măcar cîțiva) vor trebui să răspundă cu ”da” sau ”nu”.

Sifonarea de bani publici prin referendumul pentru familia tradițională

Cam așa arată sifonare de bani publici, cu referendumul de care n-are nevoie nici dracu: un comunicat al Ministerului Finanțelor de luna trecută a anunțat că fondul de rezervă bugetară urma să fie suplimentat în urma rectificării bugetare cu 200 de milioane de lei, cu banii respectivi urma (urmează) să se asigure finanţarea referendumului pentru redefinirea familiei şi sumele necesare înlăturării efectelor calamităţilor.

Un sistem de educație falimentar

Performanțele școlare contează atunci cînd măsori un sistem de educație (iar numărul de analfabeți funcționali reduce considerabil valoarea vîrfurilor și aruncă totul într-o mediocritate absolută), dar și clădirile în care profesorii și elevii își derulează activitățile contează.

Liviu Dragnea delirînd aseară la Antena 3

În momentul de față chiar nu mai contează dacă Liviu Dragnea are probleme cu capul (aviz psihologilor), dacă a găsit drogurile lui Călin-Popescu Tăriceanu (amîndoi delirează mult prea bine ca să nu schimbe ceva marfă de calitate între ei) sau dacă minte crunt (pe față, cu mult tupeu).

Români, umpleți țara cu tricoaie!

Îndemnul din titlu (spus, evident, la mișto) i se datorează lui Cosmin Butuza, secretar de stat în cadrul MInisterului Tineretului și Sportului.

De la frustrare la plîngeri penale

Din punctul meu de vedere toate chestiile astea cu ”Muie PSD” (în loc de numere la mașină, mesaj tuns pe un cîmp cultivat în apropierea aeroportului din Cluj-Napoca, mesajele de pe Facebook, etc) nu-s decît o formă de manifestare a frustrării.

Referendum pentru modificarea Constituției prin septembrie-octombrie

În cursul zilei de ieri, după întrevederea cu premierul Irlandei, Liviu Dragnea a anunțat că va fi organizat un referendum în ultima duminică a lunii septembrie (adică 30.09.2018) sau începutul lunii octombrie, în prima duminică, pentru modificarea Constituției României pentru redefinirea familiei. 

Oamenii inundați se tem să nu vină apele din nou

Zilele trecute spuneam că nu e nici o diferență între parlament și Costinești pe motiv că fiecare acționează doar în funcție de ce-l interesează pe moment, fără să-i pese (prea mult) de ce se întîmplă în jurul lui. Zilele astea aceeași atitudine se vede în zonele inundabile: săptămîna trecută a plouat considerabil, apele curgătoare s-au umflat și au dat peste margine.

Membri ”marcanți” ai PSD

Înregistrarea a fost difuzată la Digi 24, a fost distribuită la greu pe Facebook, dar o pun și aici cu următorul mesaj: data viitoare cînd te mai gîndești să votezi PSD ar fi bine să știi că vei da și peste indivizi care votează o lege fără să știe ce conține.

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.