Romanisme

Asta înseamnă să fii mafiot. Cazul Liviu Dragnea.

  • Mai întîi face scandal (prin intermediul avocatului) dînd în judecată Înalta Curte (parcă) pe motiv că nu-i convin cei 5 judecători ce trebuie să-i analizeze și să-i judece recursul.

Șmecherie de bișnițar de Teleorman

Legenda spune că un localnic din Teleorman ar fi găsit niște documente mai mult sau mai puțin compromițătoare (aș zice că-s foarte compromițătoare, dar ele vor trebui analizate măcar cîteva săptămîni de acum înainte pentru a afla adevărata lor valoare) pe un cîmp, într-o valiză.

Ideea de cvorum inhibă prezența la referendum

După ce cîteva a tăcut mîlc cîteva zile de la eșecul referendumului pentru schimbarea constituției (din motive întemeiate, spun unii) bișnițarul Liviu Dragnea a venit cu o idee originală, în același stil propriu obișnuit: ideea de cvorum diminuează sau chiar inhibă prezența la referendum.

Prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul, cazul Vasilica Dăncilă

Azi, 3 octombrie, în plenul Parlamentului European a avut loc o dezbatere pe tema statului de drept în țara noastră, la care a fost invitată şi premierul român Viorica Dăncilă.

Mizerie de referendum cpf

La cîte mizerii a făcut PSD-ul în ultimii 2 ani mă așteptam să continue în același stil absurd și nesimțit și cu ocazia referendumului pentru stabilirea căsătoriei între un bărbat și o femeie în constituția României. Și văd că, măcar acum, PSD-ul nu dezamăgește: întrebarea de la referendum va fi Sînteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament? Iar cei cîțiva gigei care se vor prezenta la referendum (pentru că vor fi cu siguranță măcar cîțiva) vor trebui să răspundă cu ”da” sau ”nu”.

Sifonarea de bani publici prin referendumul pentru familia tradițională

Cam așa arată sifonare de bani publici, cu referendumul de care n-are nevoie nici dracu: un comunicat al Ministerului Finanțelor de luna trecută a anunțat că fondul de rezervă bugetară urma să fie suplimentat în urma rectificării bugetare cu 200 de milioane de lei, cu banii respectivi urma (urmează) să se asigure finanţarea referendumului pentru redefinirea familiei şi sumele necesare înlăturării efectelor calamităţilor.

Un sistem de educație falimentar

Performanțele școlare contează atunci cînd măsori un sistem de educație (iar numărul de analfabeți funcționali reduce considerabil valoarea vîrfurilor și aruncă totul într-o mediocritate absolută), dar și clădirile în care profesorii și elevii își derulează activitățile contează.

Liviu Dragnea delirînd aseară la Antena 3

În momentul de față chiar nu mai contează dacă Liviu Dragnea are probleme cu capul (aviz psihologilor), dacă a găsit drogurile lui Călin-Popescu Tăriceanu (amîndoi delirează mult prea bine ca să nu schimbe ceva marfă de calitate între ei) sau dacă minte crunt (pe față, cu mult tupeu).

Români, umpleți țara cu tricoaie!

Îndemnul din titlu (spus, evident, la mișto) i se datorează lui Cosmin Butuza, secretar de stat în cadrul MInisterului Tineretului și Sportului.

De la frustrare la plîngeri penale

Din punctul meu de vedere toate chestiile astea cu ”Muie PSD” (în loc de numere la mașină, mesaj tuns pe un cîmp cultivat în apropierea aeroportului din Cluj-Napoca, mesajele de pe Facebook, etc) nu-s decît o formă de manifestare a frustrării.

Referendum pentru modificarea Constituției prin septembrie-octombrie

În cursul zilei de ieri, după întrevederea cu premierul Irlandei, Liviu Dragnea a anunțat că va fi organizat un referendum în ultima duminică a lunii septembrie (adică 30.09.2018) sau începutul lunii octombrie, în prima duminică, pentru modificarea Constituției României pentru redefinirea familiei. 

Oamenii inundați se tem să nu vină apele din nou

Zilele trecute spuneam că nu e nici o diferență între parlament și Costinești pe motiv că fiecare acționează doar în funcție de ce-l interesează pe moment, fără să-i pese (prea mult) de ce se întîmplă în jurul lui. Zilele astea aceeași atitudine se vede în zonele inundabile: săptămîna trecută a plouat considerabil, apele curgătoare s-au umflat și au dat peste margine.

Membri ”marcanți” ai PSD

Înregistrarea a fost difuzată la Digi 24, a fost distribuită la greu pe Facebook, dar o pun și aici cu următorul mesaj: data viitoare cînd te mai gîndești să votezi PSD ar fi bine să știi că vei da și peste indivizi care votează o lege fără să știe ce conține.

Nici o diferență între Parlament și Costinești

În caz că n-ai aflat, știrea zilei este trecerea legilor modificate ale codului penal prin parlament. Pe repede înainte, ignorînd protestele opoziției și a magistraților, doar pentru a-l scăpa pe Liviu Dragnea și, foarte probabil, cîțiva a pesediști de pedepsele pentru abuzurile în serviciu făcute.

Klaus Iohannis despre tupeul de borfaș al PSD + ALDE

Bine, bine, Klaus Iohannis vrea să candideze pentru un nou mandat ca președinte al României. Un anunț care a fost făcut într-un moment potrivit, și nu pentru că se afla la Sibiu cu ocazia întîlnirii a 40 de anii de ani de la terminarea liceului ci pentru că PSD + ALDE au reușit să se facă de cacao atît de mult încît simplul anunț al unei potențiale candidaturi e o gură proaspătă de aer. Și s-ar putea să fie votat doar pentru că face opoziție alianței celor două partide.

Să nu mai spuneți că n-avem drumuri

Una dintre cele mai mari probleme ale României moderne este lipsa infrastructurii bine puse la punct (iar asta a devenit în ultimul timp motiv de mișto din patrtea politicienilor). Cu toate acestea, conform declarațiilor poliției rutiere, în ultima săptămînă, au fost depistate 69 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h pe autostrăzi. Cu un “record” naţional de 276 km/h pe autostrada Bucureşti – Ploieşti.

Delir trist în fața președinților Senatelor europene

Uite, asta înseamnă să ai tupeu cît casa: iei în brațe o idee și o ții pînă la capăt. Nu contează că doar idioții (sau analfabeți funcționali, cum preferă unii să-i numească) te cred sau că oamenii rîd de tine, nu contează că lumea spune că ești un mincinos patologic (suficient de bine dovedit pentru a fi trimis în judecată pentru declarații mincinoase) și nu te poate lua în serios.

Mitingul lui Liviu Dragnea în 3 minute

N-am ajuns ieri la mitingul din București organizat de PSD și ALDE (de fapt am cam luat-o în cealaltă direcție pentru cîteva zile, ajungînd prin Germania cîteva zile), dar chiar și de aici lucrurile au arătat cît se poate de rău.

Unde ne va duce complicitatea ta cu PSD-ul?

Că cel puțin o parte Curții Constituționale din România a devenit complice la încercările PSD-ului de a controla Justiția a devenit tot mai clar pe zi ce trece, trebuie să fii orb (adică tîmpit) să nu observi asta. Cea mai recentă filă a activităților lor a fost înregistrată azi, 30 mai 2018.

Cine e de fapt prim ministru în România?

În acte e Vasilica-Viorica Dăncilă, dar după cîteva luni în postul ăla (și după ce a refuzat să-și dea demisia atunci cînd președintele României i-a cerut-o) nici măcar ea nu mai recunoaște că e premier.

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.