Romanisme

Guvernul va da OUG pe modificare legislaţiei pentru referendum

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că în şedinţa de mîine guvernul României va emite o ordonanţă de urgenţă care vizează legislaţia electorală, în contextul în care, cică, Autoritatea Electorală Permanentă a solicitat unele modificări în acest sens pentru referendumul din 26 mai şi alegerile europrlamentare.

O zi din campania electorală marca PSD

Cei de la Recorder spun că Partidul Social Democrat joacă tare în campania pentru europarlamentare, că vinerea asta, într-o comună din județul Dîmbovița, partidul a reușit amestecul perfect de demagogie, pioșenie și circ: Viorica Dăncilă, însoțită de trei miniștri și mai mulți parlamentari și europarlamentari, a participat la o sfințire de apă, a inaugurat un cămin cultural și le-a vorbit sătenilor adunați la o serbare cîmpenească.

Miting PNL la Alexandria

Acum cîteva luni, prin noiembrie anul trecut, l-am văzut pentru prima oară pe Ludovic Orban pe viu, la dezvelirea statuii lui Brătianu în parcul cu același nume din Oradea. Primul instinct a fost să încep să rîd pe motiv de măscărici (pur și simplu nu-l pot lua în serios, iar atitudinea lui din acele momente n-a făcut decît să-mi confirme asta).

Gabi Firea, o demisie, ceva?

În București s-au făcut ceva investiții zilele astea, iar una dintre ele a avut ca scop consolidarea podului Grant. Sună bine, nu? Ar suna bine dacă angajații primăriei nu ar acoperi cu asfalt rosturile de dilatare ale podului... iar ăsta-i un nou nivel de prostie la scîrbici...

Cam asta e valoarea PSD-ului

Din punctul meu de vedere valoarea unui partid este dată de două lucruri:

  • valoarea oamenilor pe care-i bagă înainte (la organizare, în posturile cheie, etc, promovarea partidului fiind pe ultimul loc și ăla dat cu îngăduință)
  • valoarea oamenilor pe care reușește să-i strîngă atunci cînd au nevoie de susțintere. Iar înregistrarea alăturată este foarte sugestivă, mai ales dacă perfomanțele negative dezastrul guvernării PSD din ultimii ani nu te-a lămurit deja.

Trofee și polițiști prin Vaslui

Acum cîteva zile cei de la Hotnews spuneau că un polițist din Vaslui este obligat să plătească 1.000 lei drept daune morale, alături de IPJ Vaslui, unui hoț pe care respectivul l-a prins în flagrant în timpul liber și, pentru că nu avea cătușe, l-a legat cu cureaua de la pantaloni.

Liviu Dragnea & BOR versus pădurile României

Nu contează dacă e vorba de 650 de mii de hectare, 160 de mii sau numai 16 mii de hectare după cum spun unii, pe legea inițiată de Liviu Dragnea și încă cîțiva scrie mită electorală.

Secții separate de votare pentru alegerile europarlamentare 2019 şi referendum

26 mai 2019, alegeri europarlamentare la care ar trebui să te duci și tu la vot. Foarte probabil (dacă nu cumva Klaus Iohannis se răzgîndește, cu ajutorul de rigoare, și organizează referendumul la altă dată) în aceași zi vom decide cîteva chestii utile, gen nu mai vreau gigei condamnați penal în funcții publice (întrebarea sau întrebările vor fi făcute publice zilele astea).

Autostrăzile lui pește' (Liviu Dragnea)

Este 15 iunie, ora 15 și cîteva minute. Tocmai în timpul pauzei de 15 minute ca protest împotriva realității care ne deranjează pe mulți: România nu are o infrastructură (austotrăzi și nu numai) și servicii de calitate. În Oradea a fost noros pînă acum și a cam picurat un pic de ploaie, de-abia acum a început să se însenineze - altfel aș fi ieșit deja să protestez în oraș.

Recorder cu Liviu Dragnea la Călărași

Atunci cînd lucrurile dintr-un județ nu merg după voia sa Liviu Dragnea se duce și rezolvă. Așa a făcut și duminică, acum două zile, la Călărași, unde și-a impus un nou președinte de organizație județeană. În urmă cu cîteva luni, PSD-iștii călărășeni își votaseră singuri președintele, dar acesta tocmai ieșise din grațiile liderului de la București. Așa că a fost dat jos și pus cine trebuie.

Dăncilă: Decît să vorbesc liber și să spun prostii mai bine să am o hîrtiuță în față și să spun lucruri corecte

Momentul amuzant al zilei o are ca subiect (din nou...) pe Vasilica ”ca și” Dăncilă. Rîd, dar e un rîs amar: prin postul pe care-l ocupă femeia este oglinda României moderne (avem oameni de calitate dar mult prea des am permis ajungerea pe poziții de decizie doar tîmpiți).

De ce e bine să știi cînd trebuie să te oprești din mințit

Cum e să ceri cuiva să-ți facă o analiză cu detectorul de minciuni și să minți fără nici o jenă în timpul testului? N-am un asemenea răspuns, dar Darius Vâlcov ar trebui să știe.

2000 de euro pentru un bec

Nu este o greșeală de transcriere (nu din partea mea, cel puțin), e numărul vehiculat în reportajul Recorder despre afacerile bănoase mizeriile și frauda din spatele Programului Național de Dezvoltare Locală, copilul de suflet al lui Liviu Dragnea și PSD.

Petre Daea reînvie Alimentara şi Aprozar

Dacă ai prins perioada comunistă și ai uitat cum erau alimentarele și aprozarele de pe vremuri aruncă o privire la documentarul TVR cu subiectul respectiv. Dacă n-ai prins perioada aia uită-te de două ori, a doua oară de preferat după ce-ți trece șocul inițial.

Alba neagră la Londra

Chestia asta mi-a adus aminte de ceva: pe vremuri, prin 2005-2007, mergeam des în Timișoara și luam microbuzele care circulă (chiar și acum) între cele două orașe.

Guvernul pumnului în gură

Președintele Klaus Iohannis a refuzat numirea miniștrilor Transporturilor și Dezvoltării pe motive de legalitate, dar secretarul general al guvernului, Toni Greblă, vrea să insiste (să stăruie, zice el) pînă cînd președintele va fi obligat în final să accepte.

Azi a fost scandal prin parlament...

Zilele trecute PSD + ALDE au pierdut majoritatea în camera deputaților pe motiv că vreo 4 deputați au migrat la partidul lui Victoraș Ponta, iar UDMR și opoziția au încercat să profite de asta. Fiecare în stilul lui: UDMR a încercat să trimită la înaintare un proiect tîmpit de autonomie, PNL + USRl au încercat să îi dea jos de la conducere pe Liviu Dragnea și Florin ”altă întrebare” Iordache.

Alertă: epidemie de aberații PSD

Că-s unii prin PSD și ALDE care trăiesc în lumea lor proprie, complet ruptă de realitate, se știe de ceva vreme. Rădulescu, ”deputatul mitralieră”, Dăncilă, Tăriceanu sînt doar cîteva exemple, dar lista continuă cu multe altele. Dacă ar fi doar cîțiva n-ar fi nici un bai, dar parcă chestia aia s-a transformat într-o epidemie în ultimul timp.

Un prost și un copil care n-a trecut încă de adolescență

Foarte pe scurt, pentru cei ce-au fugit în munți zilele astea și încă n-au aflat încă noutățile ultimilor zile: PSD a schimbat niște miniștri, doar 6 au fost acceptați, 2 au fost refuzați de Klaus Iohannis.

Rise Project: #Teleormanleaks și vînătorul roșu

Repetă după mine: vînătoarea nu este un sport! Din nou: vînătoare nu este un sport!

Dacă ție și familiei tale îi este foame, iar viețile voastre depinde de asta du-te și vînează. Dacă animalele îți invadează culturile și / sau îți amenință viața du-te și vînează. În asemenea situații vînătoarea nu doar este permis ci chiar încurajată (în cadrul reglementărilor legale).

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.