Musulmanii

Jocul de șah interzis în islam

O expresie atribuită lui Albert Einstein spune că ”Cunosc doar două lucruri infinite: universul și prostia. Iar despre univers nu sînt sigur”. E ceva ce nu ține de religie, culoarea pielii, a părului sau a ochilor, nu ține nici de geografie și nici măcar de educație (bine, bine, educația avansată a anumitor țări poate ameliora anumite aspecte ale prostiei și poate dezvolta anumite tipuri de inteligență, precum cea emoțională, dar dacă ești chiar prost toată educația din lume nu te poate ajuta în vreun fel).

Cea mai nou monstră de prostie aparține unui musulman: Marele muftiu al Arabiei Saudite, seicul Abdullah al-Sheikh, ale-a transmis credinciosilor musulmani ca sahul este interzis in islam, spunand ca intra in categoria jocurilor de noroc si este o pierdere de timp, scrie The Guardian.

Musulmanii nu au voie pe Marte, li s-a pus interdictie

Vă mai amintiți gluma asta?

Ambasadorul irakian la Natiunile Unite tocmai a terminat un discurs și iese pe hol unde se întîlnește cu președintele George W. Bush Jr. Cei doi își strîng mîinile, schimbă cîteva cuvinte potrivite situației, iar un moment dat irakianul zice:

- Ştiți, am o intrebare legată de cultura Americii.

- Excelență, dacă pot să vă ajut o fac

Adulterul printre cauze ale cutremurelor

Așa cum am spus în articolul anterior, urmează să scriu la categoria asta de cîte ori voi avea ocazia. Ei bine,

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.