Trăim într-o lume fracturară (iar asta nu e tocmai rău, pentru că dacă am fi toți la fel ne-am plictisi groaznic), iar coliziunea între perspective diferit duce de multe ori la ceartă și scandal, cu toate efectele secundare nedorite. Toți am trecut prin așa ceva, măcar de cîteva ori în viață, iar propia părerea e (de obicei?) mult mai de seamă decît a celor de lîngă noi. Nu?

O idee interesantă: încearcă, măcar ocazional, să înțelegi perspectiva omului de lîngă tine. S-ar putea chiar să reușești asta (cu condiția să te ducă mintea și să fi avut ceva experiență de viață), ba chiar s-ar putea să-l înțelegi ceva mai bine. Dar, chiar și dacă nu se întîmplă asta, e un pas înainte de la urletele obișnuite spre o discuție ceva mai normală. Iar dacă-l convingi pe celălalt să-și schimbe perspectiva e chiar mai bine.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Cum convingi pe cineva care are altă perspectivă? - Dan-Marius Sabău - Psihologie: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.