Oprirea psihopaților în timpul dezvoltării lor

Psihopați sînt cam peste tot, nu există limitări geografice, religioase sau sexuale cînd vine vorba de așa ceva. Chiar și tu s-ar putea să fii, dar nu ești tocmai sigur de asta. Dacă testarea oamenilor și oprirea dezvoltării psihopaților s-ar face pe scară largă istoria omenirii (și clasa politică în general) ar fi fost foarte diferită de ceea ce cunoaștem.

Neuro-cercetătorul James Fallon a descoperit că psihopatie la limită atunci cînd și-a folosit imaginile obținute din analiza cerebrală în timpul unui studiu. Acum se consideră un psihopat norocos pentru că înțelege că intuiția mamei sale a stabilit un alt curs decît cel obișnuit manifestării psihopatiei sale la maturitate. Educația primită de la părinți și conexiunile familiale pot face diferența între un psihopat antisocial și unul pro-social.

Psihopatia este dereglarea mintală sau de personalitate asociată psihopaților. Este caracterizată prin comportament antisocial, capacitate redusă de a avea remușcări și control comportamental redus. Se prezintă din punct de vedere clinic sub forma unui spectru de manifestări cu variate grade de gravitate sau acceptabilitate socială.