Doar 200 de ori verificatul dispozitivului mobil zilnic? Cred că e ceva mai mult. De vreo două sau trei ori. Pentru simplul motiv că-s prea multe lucruri interesante pe internet (ce înțelegi prin ”interesant” este foarte obiectiv) ca să le lași neobservate. Iar cînd propria viață este absolut neinteresantă apare dependența. Nu neaparat de internet, ci de accesul la informații și la oamenii din jur.

Unii spun că tehnologia este aici să ne servească, nu pentru ca noi să-i devenim sclavi. Dar asta e discutabil - depinde de educație și personalitate: unii-s făcuți să dezvolte mai departe tehnologia, alții-s făcuți să-i devină sclavi.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Comportamentul obsesiv în online - Dan-Marius Sabău - Psihologie: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.