Selfie-urile sînt recente, la fel și facebook, dar mecanismul psihologic din spatele comportamentului ce-i ghidează pe unii este ceva mai vechi. Suficient pentru a fi menționat în antichitatea grecească și a da un nume Narcis / Narcisa pentru oameni și flori și a descrie narcisismul / dragostea fără limite de sine.

N-ar fi deloc surprinzător să te recunoști în animația alăturată (creată de Together după o lecție de W. Keith Campbell) sau să-i recunoști pe unii din jur. De narcisism n-o să suferi prea tare, ba chiar s-ar putea să te bucuri un pic prea mult de viață, dar s-ar putea să nu te sufere cei din jur din cauza asta. Dar nu-ți fă griji! Starea se poate trata, dar pentru asta trebuie să știi cîteva chestii despre acest mecanism.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Despre narcisiști - Dan-Marius Sabău - Psihologie: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.