Lansarea paginii: iunie 2011.

Tehnologiile și limbajele de programare folosite:

- html și javascript

- php

- mysql

- css

- ajax

Pagina este optimizată pentru motoarele de căutare, iar utilizatorul are opțiunea de a-și completa singur și dinamic metatag-urile.

Informații generale despre Bunul samaritean - Good Samaritean

Fundația Aliabis a demarat în anul 2008 un proiect de construcție, la intrarea în localitatea Livada de Bihor, aproape de Oradea, a unui cămin pentru vîrstnici. Adăpostul social a fost inaugurat în luna ianuarie a acestui an și poartă numele de "Good Samaritan". Noul cămin poate găzdui pănă la 45 de persoane.

Au o experiență de 25 de ani în îngrijirea bătrînilor în Statele Unite ale Americii, au experiență în diagnosticarea diferitelor dizabilități fizice și mentale specifice vîrstei. Sînt specializați în îngrijirea persoanelor cu Alzheimer, demență și îngrijire de Hospice și oferă 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămînă asistență și supraveghere

Alte beneficii oferite

Ei pun la dispoziție mai mult de 1 hectar spațiu verde unde puteți găsi liniște, aer curat, odihnă, loc pentru plimbare și relaxare, centrul de îngrijire este dotat cu cameră de exerciții pentru ca locatarii să-și petreacă timpul eficient pentru cine dorește activități de interior. Oferă activități și program creștin o dată sau de două ori pe săptămînă, iar grădina este oricînd la dispoziție pentru oricine dorește o activitate în aer liber. Acceptă persoane de orice vîrstă fără discriminare, dar locurile sînt destul de limitate.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Caminul de ingrijire Bunul samaritean (Good Samaritean) - Dan-Marius Sabău - proiecte: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.