Forumul Radio Guerilla

Informații despre donații de echipamente și aparatură pentru copiii săraci mai puteți găsi și pe forumul de la Radio Guerilla.

Mesajul de început al discuției este foarte sugestiv, așa că îl preiau și aici (sper că se poate):

 

cum as dori sa se generalizeze un comportament de "grija fata de nevoile celor mici"... mesajul ar fi bine sa fie succint:
M-am gandit ca poate CINEVA de aici doreste sa mai iasa din monotonie si sa "patroneze" un proiect de ajutorare pentru un copil pe care altcineva de pe forum il stie atat de sarac (ma rog, cu parinti fara posibilitati!) si bun la invatatura (cum se zice!) incat sa-si doreasca un calculator - asa cum fiecare dintre noi stiu ca si l-au dorit pe primul! Si poate ca "donatorii" se vor intalni in acel moment (si la acel copil acasa), apoi vor merge la o bere - oleaca mai multumiti de viata asta! Cu putin noroc - am putea face cate o astfel de actiune pe trimestru, sau - de ce nu - pe luna (ba poate... cat de des se poate). Asa, din "putinul" fiecaruia!
Cat de "zgarciti" sa fim sa nu avem fiecare cate ceva care merge, dar de care ne putem dispensa? Eu am sa DONEZ un monitor de 15' Adi Proscan - nu excelent, cat "suficient"!
Putem sa facem asa ceva, impreuna?

acesta este un mesaj postat prima data pe un alt site. mi-e frica sa pun acel link, si totusi http://www.computergames.ro/forum/showthread.php?t=179351 . doar IDEEA conteaza si nu vreau decat sa fiu modesta scanteie care catalizeaza un interes pe care fiecare dintre NOI il are la un moment dat... acela de a ajuta o mica fiinta sa evolueze!
ma iertati daca am suparat!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează