Proiecte pentru copiii saraci

Forumul Radio Guerilla

Informații despre donații de echipamente și aparatură pentru copiii săraci mai puteți găsi și pe forumul de la Radio Guerilla.

Mesajul de început al discuției este foarte sugestiv, așa că îl preiau și aici (sper că se poate):

 

cum as dori sa se generalizeze un comportament de "grija fata de nevoile celor mici"... mesajul ar fi bine sa fie

Forumul Computergames

Ben Ami a pornit acum 3 ani pe forumul Computergames un proiect pentru a-i ajuta pe copiii săraci cu donații de echipament și aparatură: calculatoare, periferice (monitoare, șoricei - mouse pe engleză, tastaturi, etc). Adică cu tot ce este nevoie. Proiectul este în derulare chiar și acum și, dacă doriți să ajutați cu ceva, sînteți invitați să o faceț

Subcategorii

Proiecte pentru copiii saraci - donatii

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.