primii pasi

Uneori am impresia că arta modei e plină de rebuturi care nu trec de poarta fabricii decît ca să ajungă la unele parade cu ciudăței îmbrăcați aiurea (bine, bine, e doar o impresie nu tocmai realistă, dar prefer s-o păstrez pînă nu mă convinge cineva că greșesc).

De cînd sînt președinte de asociație de proprietari am avut prilejul să aud plîngeri din partea cîtorva vecini că le refulează toaleta sau chiuveta de la bucătărie pe motiv că se acumulează mizerie pe țevi pînă se formează dopuri care blochează tot.

S-a încercat desfundarea cu dizolvant de vase, cu apă sub presiune (trimisă la destinație cu un furtun), cu o bucată de sîrmă manevrată de instalator, etc. Cu mai mult sau mai puțin succes, în funcție de cantitatea de dizolvant și apă și experiența omului la capătul sîrmei. Nu știu să se fi folosit săpun de vase și apă caldă (sau fierbinte) pentru evacuarea dopului, dar dacă încerci și merge spune-mi și mie.

Creioanele pe care (probabil) le folosești se bazează pe bucata de grafit din interior pentru a lăsa urme vizibile pe hîrtie: cîteva straturi de molecule de carbon se lipesc de suprafața netedă în funcție de mișcările tale. Grafenul (grafena) este varianta bidimensională a grafitului: un singur strat de atomi dispuși într-o rețea hexagonală, cu proprietați ceva mai speciale.

Gigele, spune-mi și mie în ce măsură funcționează sfaturile astea.

O sugestie oferită de doctorul Daniel Barone, neurologist la spitalul presbiterian din New York și profesor asistent la Weill Cornell Medical College, pentru îmbunătățirea somnului: 15 minute de meditație în fiecare seară.

Îți place să butonezi telefonul mobil inteligent și tableta? Îți place să te dai pe internet, stînd cu orele pe Facebook, YouTube sau Netflix dar vrei să afli mai multe despre modul în care funcționează?

Dacă ar fi să mă iau după măsurile pe care PSD și ALDE, din 1 ianuarie 2018 s-ar putea ca poziția de angajat la o companie privată s-ar putea să devină un moft. Bine, bine, unele companii mari s-ar putea să-și păstreze oamenii cu contractele pe care le au și acum, la fel și companiile care au angajați necalificați (genul de persoane pe care nu-i duce mintea să se adapteze). Dar mulți angajatori vor dori să scape de amenințările cu închisoarea în situațiile în care întîrzie să plătească contribuțiile sociale pentru angajați. Nu pentru că țin ei neaparat să nu le plătească, ci pentru că nu întotdeauna îți permit să le plătească la timp (dintr-o sumedenie de motive).

De fapt două chei fixe care se potrivesc cu dimensiunea lacătului pe care le transformi într-o pîrghie și aplici forță. Dacă materialul lacătului e suficient de moale (probabil că e valabil pentru majoritatea lacătelor de pe piață) el va ceda.

Nu-ți face iluzii, șansele tale de supraviețuire în cazul unei eventuale apocalipse (bine, bine, nu e chiar eventuală, chiar dacă șansele ei sînt încă reduse) sînt reduse: chiar dacă cumva supraviețuiești primelor zile s-ar putea să nu supraviețuiești primului an dacă nu ești pregătit din timp pentru așa ceva.

Nu e deloc greu să culegi o nucă de cocos și să o tai pentru a putea bea sucul hrănitor. Imaginile alăturate cu Dolly Castro în acțiune sînt elocvente.

Cîteva chestii ce par să fie bine gîndite. E cineva care are copii sau lucrează mult cu copiii și vrea să infirme / confirme ideile astea?

Uite ceva interesant de urmărit. Ascultă sfaturile astea despre cum să te îmbraci la un interviu de slujbă pentru că dacă te duci arătînd ca dracu în vacanță (nu neaparat neîngrijit sau tocmai întors de la o petrecere care a ținut toată noaptea) s-ar putea să rămîi cu buzele umflate.

Informațiile prezentate de James Citrin sînt destul de valabile, dar nu sînt tocmai complete: activitatea pe Facebook (și rețelele sociale / internet în general) sînt la fel de relevante ca și experiența profesională de pînă acum. Atitudinea potrivită este relevantă, indiferent dacă îți cauți o slujbă, vrei să o păstrezi pe cea curentă sau vrei să faci carieră în firma la care lucrezi.

Lumea spune că trebuie să-ți plasezi mîinile într-un anume mod pe tastatură pentru a scrie cu adevărat eficient, cu degetele arătătoare pe tastele F și J și degetele mari pe butonul de spațiu.

Această înregistrare este dedicată tuturor copiilor care au terminat 12 sau 13 clase, dar care fie nu s-au înscris la bacalaureat, fie l-au dat dar l-au picat cu brio.

Am deja o cană de jumătate de litru din lut ars pe care o folosesc pentru ceai (de fapt e a doua, după ce prima a rezistat aproape 10 ani, dar s-a spart în urma unui moment de neatenție, ambele cumpărate de la tîrgul meșteșugarilor ce are loc vara în parcul Nicolae Bălcescu), așa că nevasta s-a gîndit că ar fi foarte frumos să am alături și o halbă de bere.

Site-ul Cutia cu Surprize a fost realizat pentru a da tuturor posibilitatea de a vinde produsele pe care le realizează, indiferent dacă procesul este manual sau deja industrializat (adică undeva există o linie de producție bine pusă la punct).

O vorbă veche spune că cine se trezește dimineață departe ajunge. Și cum nu e același lucru dacă te trezești la 6 dimineața sau mai stai în pat 4-5 ore, cască ochii la sfaturile din animația alăturată că-ți spune cîteva lucruri bine despre cum să-ți pregătești ziua începînd din seara de dinainte.

Eu n-o să am nevoie de informațiile astea prea curînd (sper că niciodată, dar nu știu ce evenimente și circumstanțe vor apare în viitorul îndepărtat, dar pînă atunci mă mulțumesc cu tricourile și kimonourile obișnuite), dar s-ar putea ca tu să ai nevoie de ele și va trebui să fii îmbrăcat ceva mai elegant.

Chiar, dacă tot ai deja o înclinație aparte spre consumul de droguri, de ce nu ai învăța să le folosești așa cum trebuie? Oricum, e bine să știi că dacă ești religios și / sau fan Antena 3 nu mai ai nevoie de alte droguri, deja ești irecuperabil, iar drogurile (legalizate sau nu) nu te mai pot ajuta cu nimic.

User Rating: / 1
PoorBest  
primii pasi - Dan-Marius Sabău: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.