concursuri

Balcaniada de kendo 2010

Sîmbătă și duminică, 25-26 septembrie 2010, la Sala Polivalentă din București are loc cea de-a patra Cupă Balcanică la Kendo. Intrarea este liberă. Pentru mai multe detalii vizitați http://balkan-cup.clubulromandekendo.ro/.

 

Cupa balcanica la kendo 2010

In perioada 24-26 septembrie 2010 va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, Cupa Balcanica la Kendo. Competitia se va desfasura la urmatoarele categorii: individual seniori, fete, juniori si echipe seniori. Supervisor-ul editiei va fi presedintele Federatiei Europene de Kendo, dl. Ala

Campionat National Kendo 2009

In zilele de 28 si 29 noiembrie 2009 a avut loc Campionatul National de Kendo la urmatoarele categorii si s-au obtinut rezultatele:

 

Cupa Kanji Tsushima, editia a doua, Brasov, anul 2009

Ieri, 31 octombrie 2009, a avut loc a doua e

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.