Practica kendo

Problemele de la Campionatul National de kendo 2012

A trecut ceva timp de cînd am participat la un campionat de kendo (aproape doi ani) și am plecat de acolo cu o impresie foarte proastă. Nu am mai concurat în vreun campionat de atunci, de altfel nu am făcut-o nici în ultimele zile, cînd a

Kendo, un cerc perfect

Nu știu cine cîntă melodia, dar kendo-ul este un cerc perfect pentru practicanțil lui. Imaginile sînt preluate de la diverse concursuri și campionate.

Întretinerea shinai-ului

Cîteva cuvinte despre întreținerea shinai-ului de bambus spuse în engleză de sensei Inoue Hidekatsu. Pentru mai multe informații despre shinai-uri și modul în care se folosesc ele la kendo puteți veni la antrenamentele clubului Ronin-Do din Oradea.

Suburi pentru Japonia în Timisoara, România

 Clubul de Kendo și Iaido Sam-Sho Timișoara comemorează printr-un act cultural tragicele evenimente din Japonia, din 2011.

Gest simbolic de solidaritate cu națiunea niponă, evenimentul "Suburi pentru Japo

Doneaza 2 la suta din impozit folosind cererea-formularul 230 pentru 2012 pentru Clubul Sportiv Ronin Do Oradea

Cu ajutorul formularul 230 se poate depune o parte din impozitul pe care-l plătiți la stat oricum la stat în contul Clubului Sportiv Ronin Do din Oradea. Nu reprezintă nici un cost suplimentar pentru contribuabil, doar timpul pe care-l petrece pentru completarea formularului cu datele personale și (ev

Campionatul National de Kendo, Romania, noiembrie 2011

Peste două săptămîni va avea loc campionatul național de kendo, ediția 2011. Dacă vă interesează mai multe informații despre locația în care va avea loc (la o sală de sport din București în 27 noiembrie) le puteți găsi pe pagina clubului de kendo din Oradea.

Practica kendo

Campionatul National de kendo 2010

Ieri și alaltăieri a avut loc la București Campionatul Național de kendo, sîmbătă s-a ținut faza pe echipe iar duminică faza individuală. Acum cîteva săptămîni s-a anunțat cu tam-tam că va avea loc la sala Floreasca, în cadrul complexului cu același nume, undeva lîngă liceul Jean Monet. S-au și făcut planificări în legătură cu mersul la sală folosind microbuzele pentru cei care s-au cazat dest

Jurnalul (blog-ul) de kendo

Dacă vă interesează activitatea kendo-ului din Romănia puteți vizita oricînd Jurnalul de kendo (sau blog, pentru cei care îndrăgesc englezismele). Există deja din iunie 2009, nu are foarte multe știri la activ, dar sînt știri bune. E un jurnal care promite.

Despre kendo

Așa cum am spus-o și la Informațiile de bază Despre mine, am început să practi

Balcaniada de kendo 2010

Sîmbătă și duminică, 25-26 septembrie 2010, la Sala Polivalentă din București are loc cea de-a patra Cupă Balcanică la Kendo. Intrarea este liberă. Pentru mai multe detalii vizitați http://balkan-cup.clubulromandekendo.ro/.

 

Cupa balcanica la kendo 2010

In perioada 24-26 septembrie 2010 va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, Cupa Balcanica la Kendo. Competitia se va desfasura la urmatoarele categorii: individual seniori, fete, juniori si echipe seniori. Supervisor-ul editiei va fi presedintele Federatiei Europene de Kendo, dl. Ala

Campionat National Kendo 2009

In zilele de 28 si 29 noiembrie 2009 a avut loc Campionatul National de Kendo la urmatoarele categorii si s-au obtinut rezultatele:

 

Cupa Kanji Tsushima, editia a doua, Brasov, anul 2009

Ieri, 31 octombrie 2009, a avut loc a doua e

Clubul Sam-Sho din Timisoara

Secvențe de antrenament de la Clubul Sportiv Sam-Sho din Timișoara, iunie 2010.

 

Antrenament la Debrecen, Ungaria

Luna trecută unul dintre colegii mei de la clubul de kendo din Oradea, Simon, a mers la stagiul de kendo din Hajdunanas, Ungaria. Am fost și eu acolo, la stagiul din decembrie 2007, dar nu am reușit să mă duc și eu pentru că nu am avut la dispoziție cîteva zile libere. Stagiul de la Hajdunanas adună la sfîrșitul fiecărui an kendoka de la cluburi

Demonstratie de kendo la Yoshikon, Oradea

Cu ocazia evenimentului de azi organizat de Organizația Studenților Maghiari din Bihor denumit Yoshikon  a avut loc azi o demonstrație de kendo. La aceasta au luat parte reprezentanți ai cluburilor Ronin-Do Oradea, Isshin Cluj Napoca,

Subcategorii

Practica kendo - concursuri

Practica kendo - antrenamente

Practica kendo - demonstratii

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

© 2018 Drept de autor Dan-Marius Sabău. Realizat de Supravirtual SRL.

Publish modules to the "offcanvs" position.