România sănătoasă

Democrația României este atît de sănătoasă încît în toată Casa Poporului are doar 300 de parlamentari și 50 de biciclcete pentru producere de electricitate.

Senatorii sînt atît de sănătoși încît pedalează în fiecare zi ca să ajungă la slujbă, iar acolo pedalează din nou ca să mențină lumina aprinsă în întreaga clădire.

Ba mai mult: deputații se înghesuie să dea din picioare la bicicletă, preferînd această activitate în locul datului din gură la tribună sau în fața camerele video.

Nimeni nu doarme în parlament. Nimeni nu stă degeaba în parlament: atunci cînd nu iau cuvîntul la tribună și nu dau din picioare pentru a-și menține sîngele în mișcare, parlamentarii parcurg întreaga clădire, făcînd curățenie după vizitatori și oamenii de servici. Totul pentru a-și păstra sănătatea și a-și prelungi viața cu cîteva decenii (sedentarismul ucide!).

România este atît de sănătoasă încît nu mai are nevoie de vacinuri și antibiotice. Românii le-au aruncat pe toate la coș, iar farmaciile s-ar fi desființat demult dacă nu s-ar fi reprofilat pe biberoane pentru copii și prezervative (nu ai cum să pierzi: atunci cînd scad vînzările la o categorie de produse cresc la cealaltă).

România este atît de sănătoasă încît orele de educație s-au anulat din lipsă de profesori: aceștia și-au dat demisia în serie după ce elevii au primit note de trecere mai mari decît ei. Iar grupurile sanitare din școli sînt atît de curate încît nici măcar bacteriile și virușii de pe pielea elevilor nu mai intră acolo de bunăvoie.

Nu se colectează sînge din România sănătoasă. Nu pentru că n-ar fi util în alte colțuri ale lumii, dar sîngele de român fierbe în recipiente și le corodează în mai puțin de 24 de ore. Indiferent de cît de mică este temperatura incintei de păstrare.

Din motive similare nu mai există nici bănci de spermă: materialul genetic are urme de radioactivitate, chiar dacă românii sănătoși care l-au produs nu prezintă așa ceva.