Găsit 10 miliarde de lei

Îi transmite cineva lui Liviu Dragnea că gaura din bugetul României a dispărut? Ba mai mult: n-a existat niciodat! ”Gaură” implică ceva prin care se scurg banii, ceea ce nu e tocmai corect: valiza cu bani e bine pusă deoparte, în compartimentul pentru bagaje. O parte dintre ei au fost transformați deja în diamante (pentru transport mai ușor) sau lingouri de auri (pentru o păstrare mai îndelungată). Cu mare părere de rău trebuie să recunosc că o mică parte au fost cheltuiți deja pe droguri și femei (aproape 1 miliard), dar și pentru cumpărarea de teren pe Marte și stabilirea următoarei colonii românești acolo (încă un miliard și jumătate de lei). Da, cîteva dintre fete s-au arătat dornice să emigreze și ele pe planeta roșie după ce au auzit ce tîmpenii spune Liviu în ultimul timp. Drumul pînă acolo e ieftin, un mizilic, doar cîteva sute de mii de euro - biletele sînt deja achitate, ne-am îmbarcat cu toate bagajele acum cîteva ore.

Așa că nu vă mai așteptați să vă primiți banii înapoi. S-au dus. Au părăsit Pămîntul azi noapte, odată cu mințile actualului președinte al camerei deputaților. O altă perspectivă despre subiectul ăsta găsești aici - din păcate, nici Dacian Cioloș nu-ți poate spune cum să recuperezi măcar o parte dintre banii ăia dispăruți. Nici el nu știe.

"Din păcate Klaus Iohannis nu a cerut explicații premierului Cioloș sau ministrului Anca Dragu pentru ce s-a întâmplat la Finanțe la finalul anului. O să le cer eu mâine. Vom face o comisie parlamentară de anchetă pentru că este ilegal ce s-a întâmplat acolo. Au făcut o rectificare pozitivă în noiembrie. Acum totul ne arată că veniturile sunt mai mici. Asta e ilegal. Cine a mințit, trebuie să plătească. Bugetul are o gaură de 10 miliarde de lei. Asta trebuia să ceară președintele. Vom cere noi însă aceste explicații. I-am cerut ministrului de Finanțe să facă o verificare clară în minister. Vom face o comisie de anchetă parlamentară imediat", a declarat Liviu Dragnea la România TV.

Liderul PSD a subliniat că se află în situaţia în care "bugetul României pe 2017 are o gaura de 10 miliarde de lei, pe care sigur ca o sa o acoperim, dar care puteau sa se duca in lucruri bune pentru romani".

Sursa aici