Corupția din România combătută cu farmece și magie

Oameni buni, sîntem salvați! Vrăjitoarele astea vor să elimine corupția din România folosind o combinație de magie albă și magie neagră și s-au pregătit chiar și pentru alegerile europarlamentare din 26 mai: vor să se asugire că oamenii vor alege persoanele potrivite.

N-am idee care vor fi persoanele potrivite, dar sîntem deja salvați: foarte probabil DNA-ul va fi desfințat luna viitoare, o parte a celorlalte parchete vor deveni inutile iar poliția va șoma. Și e spre bine: polițiștii disponibilizați vor putea fi angajați în alte domenii de activitate unde personalul e puțin, iar în numai cîteva luni se va rezolva problemele legate de lipsa forței de muncă. Într-un an, cel mult doi, datoriile României vor fi plătite, doar în lipsa corpuției și cu niște oameni muncitori care să plătească taxele plata datoriilor nu va mai fi o problemă.

Iar la anu vrăjitoarele care au salvat România vor candida la președinție sau, eventual, vor face parte din guvern.

PS Dacă ai ajuns pînă aici înseamnă că ai înțeles ironia din textul ăsta (nu degeaba a fost pus la categoria Potlogării amuzante) și că te-ai amuzat la fel de mult ca mine de șmecherele alea căutătoare de fraieri. Du-te la vot și votează pe cine crezi tu că trebuie să ajungă prin parlamentul european. Nu există soluții magine pentru eliminarea corupției, tot de tine depinde: nu da șpagă.