Mîncarea fără gluten a devenit o modă în ultimii timp, deși nu-s tocmai mulți aceia care au dezvoltat intoleranță pentru aceste proteine și trebuie să evite orice aliment care le conține. Ofertele de mîncare fără gluten nu-s prea numeroase pe la noi, dar dacă îți face cineva o propunere n-ar trebui să fii prea surprins. Dar atunci cînd te invită la un mic dejun / dietă și-ți recomandă să bei zilnic minim doi litri de apă fără gluten s-ar putea să te gîndești că e ceva dubios în toată poveste aia.

Apa fără gluten e reală, există doar de cîteva miliarde de ani. Este atît de frecventă încît ai putea spune că apa cu gluten este o excepție pe care o găsești frecvent prin bucătăriile oamenilor.

Iar întrebarea pertinentă abia acum urmează: de ce ai cumpăra apă îmbuteliată fără gluten la un preț mai mare decît apa de la robinet?

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Minim doi litri de apă fără gluten pe zi - Dan-Marius Sabău - Potlogării amuzante: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.