potlogării amuzante

Despre ignoranța științifică a contemporanilor noștri

Aproape jumătate de oră în care Neil deGrasse Tyson ia peste picior ignoranța științifică a contemporanilor noștri răspîndiți aiurea prin lume. Mai ales prin America, dar și de pe restul mapamondului.

Previziunile familiei Simpson

Unii spun că scriitorii care au scris scenariul pentru aventurile familiei Simpson sînt vizionari, dar la fel de bine puteau fi doar sursă de inspirație pentru cei care le-au pus în practică ideile.

Bețiv lovit de propriul autovehicul

Probabil că a fost remarcat conducînd aiurea în trafic pentru că tipul a fost urmărit de poliție. Însă nu a ajuns departe: a abandonat mașina doar pentru a fi lovit de ea cîteva secunde mai tîrziu.

Teaser de business

Tipul ăsta, Eduard Petrescu, e aproape amuzant. La numai două zile ce a fost blocat, din nou, de serviciul cu care facea spam (cu tot scandalul de rigoare) a cerut ajutor pe un grup de Facebook. Mesajul inițial era doar

Salut,
Ma poate ajuta cineva cu un Teaser de business?
Multumesc!

fără nici o altă precizare (completările au venit mai tîrziu). Aproape că am crezut că vrea să-și vîndă firma pe motiv că fără spam Ekostore.ro nu mai face vînzări.

Raportul lui Tudorel Toader din 22 februarie 2018

Nu pun raportul ăsta pentru tine, nici măcar dacă vrei să te informezi pentru teza de doctorat în psihologie (știi deja că poți face carieră pe seama lui Tudorel), îl pun aici pentru copiii noștri și pentru copiii copiilor noștri care vor dori cu siguranță să se amuze și să se intereseze despre perioada tulbure din cel de-al doilea deceniu al secolului XXI, era creștină.

Justice League @ Honest trailers

Cam da: Justice League e un film foarte reușit. Ar trebui să primească cîteva premii Oscar pentru regie și interpretare.

Ciclu infinit cu Apple HomePod, Amazon Echo și Google Home

Cam așa fac programatorii cînd se plictisesc. Uneltele vor fi diferite de la caz la caz, dar rezultatul nu va fi foarte diferit de ăsta. De cele mai multe ori.

Isus și vaccinurile pentru gripă

Ei bine, nu doar noi avem imbecili ce militează împotriva vaccinării. Dar măcar ”ai noștri” (generic vorbind, pentru că-s la fel de români ca mine și ca tine, și cam aici se termină orice eventuale asemănări) se tem de eventualele efecte secundare nedorite (care există, dar sînt mult mai puține și cu efect mai redus decît își închipuie ei) și nu-l folosesc pe Isus în loc de vaccin.

50 de nuanțe de DeVito

N-am urmărit 50 shades of Grey pe motiv că prea multă spunea că-i o porcărie. Dar dacă l-ar fi avut pe Danny DeVito ca personaj principal m-aș fi dus să urmăresc trilogia: l-am urmărit în prea multe roluri memorabile pentru a sta deoparte.

Donald Duck Trump din perspectiva copiilor

Ce-a făcut Donald Trump în primul an de președinte? Care e primul lucru la care te gîndești cînd este menționat numele lui? Răspunsurile nu-s doar delicioase, ci și pertinente (o parte dintre ele).

Rezolvarea divergențelor ireconciliabile

Poate părea o scenă de film, dar ideea nu e chiar atît de rea (cel puțin atîta vreme cît nu moare nimeni și, de preferat, persoanele implicate își dau într-o formă sau alta consimțămîntul pentru așa ceva): ca să-ți rezolvi divergențele ireconciliabile cu o altă persoană trebuie mai întîi să te logodești cu ea. Pentru 24 de ore, cu ajutorul unor cătușe.

Micro-managementul designerilor

Chestia asta e o reclamă la unul dintre produsele Adobe, dar micro-managementul ăsta se regăsește și în alte domenii: web design și programare (de exemplu), nu doar fotografie.

Cocoţat pe cisternă, episcopul Teodosie al Tomisului a sfinţit apa pentru Bobotează

Săptămîna asta continuă din ce în ce mai bine: după județele bulgărești dornice să se alăture României, episcopul Teodosie al Tomisului lovește din nou: cocoţat pe cisternă, a sfinţit apa pentru Bobotează. Cu gărzile de corp prin preajmă, evident.

Anul centenarului începe promițător

Anul ăsta se aniversează 100 de ani de la Marea Unire, în care cea mai mare a teritoriilor locuite de români s-au alipit într-un singur sat. Și, după toate mizeriile de anul trecut pe care le-au făcut PSD, ALDE și UDMR (mizerii pe care au de gînd să le continue și anul ăsta), anul centenarului începe promițător: trei județe din nord-vestul Bulgariei vor să organizeze o consultare populară în vederea obținerii unei declarații de independență față de statul din care fac parte, conform siteului televiziunii naționale NOVA. Organizatorul acestui „referendum” la nivel local, Boris Kamenov, a declarat că după obținerea independenței cele trei județe vor să adere la România.

Conferința internațională gigeilor ce cred că Pămîntul e plat

Luna trecută (9-10 noiembrie 2017) a avut loc conferința internațională a Pămîntului Plat în Raleigh, California de Nord, SUA. Se spune că au participat 400 de oameni de pe tot globul, fiecare dintre ei cumpărînd bilete pentru participare (între 109 și 249 de dolari).

Potlogării amuzante cu miniștri și antreprenori

Uneori întîlnești cîteva situații în care nu poți decît să rîzi. Situații atît de patetice încît nici măcar nu poți să le iei în serioc cît să te enervezi.

În situața în care PSD și ALDE masacreză legile justiției, Uniunea Europeană știe asta, iar oamenii îs pe bună dreptate îngrijorați de efectele lor, ce poți face cînd îl auzi pe Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri Comerţ şi Antreprenoriat, susţinînd că guvernul României poartă discuţii în vederea posibilei relocări a bursei de la Londra la Bucureşti în contextul Brexit-ului.

Atenție, lichid inflamabil!

Ieri dimineață, Harrow de sud, undeva în nord-vestul Londrei. Se spune că gigeii erau hoți de carburant și încercau să-ți ”facă plinul” înainte ca din mașina furată să iasă flăcări.

Cred că am inventat o nouă tendință

Vinerea neagră românească de săptămîna trecută m-a lăsat rece. Au fost oferte peste oferte, pe mail, pe Facebook, prin mass-media, pe afișele și pliantele împrăștiate prin oraș, dar tot ce-am cumpărat acum o săptămînă a fost un flacon de suc, și asta pentru că am avut niște musafiri și trebuia să le ofer ceva.

AiMEN, inteligența artificială papală

AiMen este Inteligența Artificială pontificală (apărută acum vreo 7 luni) care parcurge toate mesajele apărute în timp real pe rețelele sociale și propovăduiește cuvîntul domnului utilizatorilor de internet.

Isus, consumator de canabis?

Nu poți să nu zîmbești (măcar un pic) la ideea că Isus și adepții lui ar fi folosit canabisul în diverse combinații în viața de zi cu zi în Iudeea antică. Nu cred că poate dovedi cineva acest lucru, dar ar explica o mulțime de chestii inexplicabile rațional din mitologia biblică.

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.